In Den Bosch opent een heuse carpaccio bar!

Hoe classic wil je je voorgerecht hebben? Carpaccio staat altijd z’n mannetje. Je hebt restaurants die ‘m compleet kunnen verneuken, die het als een ondergeschoven kindje zien, maar je hebt ook plekken waar ze all out gaan. Maar waar ze écht all out gaan is The Carpaccio Chop, een ‘carpaccio bar’ die in november de deuren zal openen in Den Bosch!

The Carpaccio Chop

Een klassiek gevalletje ‘hoezo heeft niemand hier eerder aan gedacht’. Oké, in Tilburg opende al eerder dit jaar de De Carpacciobar. Maar dat was het wel in Nederland… Want laten we eerlijk zijn: hoe slim is het om lapjes rauw vlees of groenten te verkopen? Bijna net zo slim als het te kopen, want carpaccio is gewoon super nice!

Alleen vlees?

Tuurlijk, carpaccio = vlees. Houden we van! Maar we verwachten dat ze in The Carpaccio Chop ook zeker gaan experimenteren met carpaccio van vis, groenten en misschien wel fruit. Denk aan zalm, courgette of aardbeien. Ik bedoel, je hebt aan één carpaccio natuurlijk nooit genoeg?

Bezorgen

In november zal The Carpaccio Chop dus open gaan in het Hinthamereinde, in Den Bosch. Je kan er gaan eten, maar ook je favoriete carpaccio’s laten thuisbezorgen. Hoe chill is dat?

Total
0
Share