Vessel: ultieme hang-out aan de Amsterdamse Houthavens

Een Amsterdamse hangoutplek waar je nog écht even kunt chillen. Dat is vrij schaars. Zéker als je ook nog uitzicht wil hebben op ’t IJ.

Maar er is hoop aan de hippe Houthavens. En wel in de vorm van brasserie Vessel. Waar je op vrijdagavond espresso martini’s soldaat maakt in loungebanken, maar zondag een brunch krijgt voorgeschoteld met rijkgevulde, ja gevulde, croissants. Zonder poespas, maar wél met veel chille vibes.

Vessel Amsterdam: chille hotspot aan ’t IJ

Hier kun je van van ’s ochtends tot ’s avonds genieten op een hoog Frans niveau. Echt een all-day-destination. We benoemen een hoog Frans niveau, want koken ze, die Fransen, maar dat wordt nog beter met invloeden vanuit de hele wereld. Dit is neerstrijken op de chillste plek van Amsterdam met comfort food waar je u tegen zegt. 

Vessel, <strong>Vessel:</strong> ultieme hang-out aan de Amsterdamse Houthavens

Duikje in de keuken

Zo zijn de romig gevulde croissants, strawberry en pistachio, een aanrader. In de aardbeiencroissant vind je, naast aardbeien, romige vanillemascarpone en gekarameliseerde amandelen. De pistachio is rijk aan pistache-ijs, waardoor je een nootachtige smaaksymfonie binnenkrijgt.

Naast de signature croissants maakt Vessel ook naam met de Cuban sandwiches. Waar drie varianten van zijn: pastrami, kippendijen & bbq jackfruit. Allen ook gevuld met mosterd, emmentaler, mozzarella en augurk. 

Om het af te maken laten ze je eethart ook sneller kloppen met namen als geitenkaasravioli, knoflookgarnalen met saffraan of steak tartaar met een Aziatische twist op de kaart.

Vessel, <strong>Vessel:</strong> ultieme hang-out aan de Amsterdamse Houthavens

Chillen aan ‘IJ

Uitzicht op het water is áltijd goed. ’s Ochtends, ’s middags en ’s avonds. Waar je jezelf ook plaatst met je vrienden: het ‘IJ maakt de vibes van Vessel helemaal af. Plof samen neer  één van de zachte loungebanken, aan een tafel van het brede terras of in het atrium. Zonsondergang erbij en jullie willen er nooit meer weg. 

Check hier alles over Vessel en laat aan iedereen zien waarom dit de volgende hang-out van jullie chilluitjes wordt.