The Butcher opent burgerbar op Ibiza

Het bekende Amsterdamse concept The Butcher opent deze zomer een vestiging op Ibiza. Haute fastfood wordt à la minute bereid met niets anders dan de meest verse ingrediënten. De relaxte stijl en de professionele service maken The Butcher dé plek voor een coole en relaxte avond uit.

The Butcher Ibiza

Het gerenommeerde merk heeft momenteel verschillende vestigingen in Amsterdam en Berlijn en opent binnenkort op Ibiza met een burgerbar die uitkijkt over de oude hoofdstad. Zoals we gewend zijn van The Butcher wordt er een all-day en full-service concept geopend, waar je dagelijks van 12.00 tot 20.00u terecht kan.

The Butcher Ibiza2

De ambacht van The Butcher is het bereiden van ‘fastfood’ op hoog niveau. Zoals het een ware ‘butcher’ betaamt, werken de chefs alleen met de beste kwaliteit, in dit geval ‘Aberdeen Angus’ beef. The Butcher ontving ooit al de award voor ‘Best Burger of Amsterdam’ van Time Out magazine met de ‘bloody delicious burgers’ waar het merk zo bekend om staat. En wij kunnen dit beamen!

Dus mocht je binnenkort op Ibiza zijn en op een wat minder avontuurlijke avond minder trek hebt in typische lokale dingetjes, maar iets waarvan je weet dat het goed is? The Butcher it is! Dan kan je de dag erna weer naar een van deze hidden gems op het eiland.

The Butcher Ibiza3

The Butcher Ibiza4

Total
1
Share