Deze oude whiskey fabriek is omgetoverd tot een prachtig hotel

Sommige hotels zijn alleen vanwege het design al een bezoekje waard. Wm. Mulherin’s Sons valt in deze categorie. Het hotel slash restaurant was ooit een whiskey fabriek, maar is omgetoverd tot de perfecte plek om een paar dagen te overnachten én heerlijk te eten. Deze industriële hotspot maakt Philadelphia plotseling een stuk aantrekkelijker!

Wm. Mulherin’s Sons

We zeiden het net al; het hotel was ooit een whiskey fabriek. Het gebouw stamt uit 1890 en lag er tientallen jaren verlaten bij. Toen de plek opnieuw ontdekt werd, sloegen Method Hospitality en Stokes Architecture de handen in één en toverden de oude fabriek om tot een waar juweeltje. In hun design hebben ze handig gebruik gemaakt van de rauwe materialen en architectuur van het meer dan 100 jaar oude gebouw. Het resultaat is een mix tussen oud en nieuw, waardoor Wm. Mulherin’s Sons het perfecte voorbeeld is van hoe een industrieel design er uit zou moeten zien. We like!

Naast overnachten kan je bij Wm. Mulherin’s Sons ook heerlijk eten. De keuken is het domein van chefkok Chris Painter, die bekend staat om zijn ‘urban Italian’ cuisine. Zijn verrukkelijke gerechten moét je proeven als je overnacht in het hotel. Bekijk snel alle foto’s en zie waarom jij binnenkort een bezoekje moet brengen aan Philadelphia!

Hotel

Foto’s: Matthew Williams

Restaurant

Foto’s: Matthew Williams

Total
0
Share