Naar de Bajes in Amsterdam

Ook altijd al een avondje vrijwillig in De Bajes willen zitten? Dat kan nu van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in de Utrechtsestraat in Amsterdam. Nu moet ik er wel even bij zeggen, dat deze Bajes er niet zomaar een is.

De Bajes, Amsterdam

Meteen als je deze tent binnen stapt, voel je de goede vibe die er hangt. De muren zijn omgetoverd tot ware kunstwerken met street art van bekende kunstenaars uit de scene. Met een mega bar die een ruim assortiment heeft aan mooie drank en met hun eigen Bajes jenever, wil je hier zeker blijven hangen. Goed nieuws voor jou, want De Bajes is doordeweeks geopend tot 01.00 en in het weekend tot 03.00 waar de DJ booth zeker tevoorschijn zal worden getoverd.

Vorige week mocht ik vast het avondmenu voorproeven en heb enorm genoten. Ik heb deze avond niet alleen doorgebracht op water en brood, maar met een proeverij van gerechten van de kaart. Van oesters tot zoete aardappelsoep en van slow cooked roasted shortribs tot pure chocolade mousse van Tony’s Chocolonely. Het was heerlijk. Als ze in iedere bajes zulke gerechten serveren, sluit me dan maar op!

De Bajes, Amsterdam16

Total
0
Share