Te veel keuze op het Bacchus Wijnfestival, wij helpen je!

Afgelopen weekend was het eerste weekend van het Bacchus wijnfestival in het Amsterdamse bos. Wat viel ons op? Het weer zat mee en zorgde voor veel mooie mensen die zin hadden in een wijntje. Maar wat ons het meeste opviel was de keuze, want die was reuze!

250+ wijnen, genoeg foodtrucks voor een foodfestival en een “volwaardig” restaurant gerund door Munchies waar verschillende chefs elke dag een meergangen menu koken. Al die keuze is natuurlijk fijn, maar veroorzaakt ook keuzestress. Mocht jij nou je tijd liever anders besteden dan met twijfelen, volg dan onderstaande stappen.

Wij helpen je door het Bacchus Wijnfestival heen

Als je maar 1 wijntje mocht drinken op Bacchus, drink dan…

De Weingut Gröhl – Riesling van Vindict. Trust us…

Foto: Bacchus Festival

Als je maar 1 gerecht mocht eten mocht eten op Bacchus, eet dan…

De Killer Fries van Jacobsz!

Wij kennen de mannen van Jacobsz inmiddels behoorlijk goed, na een dag lang mee gelopen te hebben in hun keuken voor Zwijnen voor de Parels, maar deze kant kende wij nog niet. Geen gerechten die eruit zien als kunstwerkjes, maar friet zoals je er altijd van gedroomd heb. En ondanks dat je in een verfijnde omgeving, verfijnde wijntjes zit te drinken is dit gewoon waar je behoefte aan hebt op een food/wijnfestival. Killer!

Als je maar 1 optreden mocht bijwonen op Bacchus, ga dan naar…

Extince de prins natuurlijk! De vader van de Nederlandse hiphop, die Nederland met zijn hit ‘Spraakwater’ leerde wat rappen is. Op vrijdag 16 juni treedt hij op en dat is echt al reden genoeg om te gaan.

Als je maar 1 feestje kon vieren op Bacchus, ga dan feesten met…

Girls Love Djs! De zon begint te zakken en de avond valt over het Amsterdamse bos. Je hebt al een wijntje (of 4) gedronken en je date of nieuwe liefde heeft zin om te dansen. Wat doe je dan? Nou op zaterdag ga je lekker naar de mannen van Girls Love Djs want die draaien speciaal voor het Bacchus wijnfestival een discoset.

Oh man, wij kunnen niet wachten tot komend weekend.

Foto: Bacchus Festival
Total
1
Share