Heerlijke Hotspot: The Birdhouse Lancaster

De toerist uithangen in eigen land is soms het lekkerste dat er is. Je hoeft niet ver te reizen en er is genoeg te ontdekken, zélfs in je eigen stad! Onontdekte plekken, hidden gems, pareltjes van restaurants en fijne hotels, waar je het bestaan niet eens vanaf wist. The Birdhouse en het aangesloten Lancaster Hotel zijn hier een prachtig voorbeeld van.

The Birdhouse Amsterdam

De tijd dat hotelrestaurants het bezoeken niet waard zijn, is gelukkig over. Integendeel zelfs. Zo is The Birdhouse het aangesloten restaurant van The Lancaster, in de Plantagebuurt van Amsterdam. Het is juist een lekkere nieuwe hotspot geworden, waar van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat genoten kan worden van heerlijke bites, bieren en signature cocktails. Ook het driegangenmenu is een absolute aanrader, want zoals je verwacht in de Plantagebuurt is alles van verse, gezonde ingrediënten gemaakt.

The Lancaster Amsterdam

Slapen doe je in The Lancaster, het hotel dat boven The Birdhouse gesitueerd zit. Een modern hotel met prachtige kamers. Inchecken duurt nog geen drie minuten en kan je mooi zelf doen op een scherm. Scheelt eindeloos wachten op kopietjes van je paspoort en het invullen van onzinnige formulieren.

Als je je kamerdeur openmaakt word je direct blij. Een heerlijk luxe regendouche, die groter is dan de hele badkamer bij jou thuis en een kingsize bed. Wat wil je nog meer? Hmm, misschien uitzicht op Artis en een super centrale ligging. Oké, word geregeld.

Duidelijk mag zijn dat er weinig aan te merken is op deze heerlijke hotspot aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam. Helemaal niet toen we vroegen of een late check-out mogelijk was (even die extra uurtjes slaap pakken) en er nog geen seconde moeilijk werd gedaan.

Total
0
Share