Deze sterrenchef maakt maaltijden geinspireerd op Nederlandse kunstmeesters

CREDITS: Restaurant De Lindehof

Eten. Het is net als kunst. Dit is wat het gloednieuwe pop-up restaurant GAST wil overbrengen. Ze hebben de meest toonaangevende meesters van Nederland samengebracht om zich aan jou te presenteren. Gevestigd in het Mariakapel te Den Bosch gaan meerdere sterrenkoks, verenigd in Noord-Brabant Culinair, letterlijk de sterren van de hemel te koken. De sfeer die de kerk met zich meebrengt helpt om de link te leggen tussen kunst en eten. Vooral als twee-Michelinsterrenchef Soenil Bahadoer de eerste is die zijn kunsten gaat vertonen, met het thema: Soenil loves Vincent.

Foto: Angélique Schmeinck

Soenil loves Vincent

Zowel Soenil Bahadoer als Vincent van Gogh weten mensen te raken met hun werk. Allebei staan ze bekend om hun passie, strijd, toewijding en volharding. Dit thema staat centraal tijdens Soenil loves Vincent. Je zal het proeven in de gerechten die worden geserveerd en voelen in de entourage van de prachtige Mariakapel. Soenil zegt hier zelf het volgende over: “Koken op het altaar van een voormalige kerk, dat moet een speciaal gevoel geven. Binnenkort ga ik het ervaren in het gloednieuwe pop-up restaurant GAST. In een oude kerk dus. Een bijzondere lokatie, een bijzonder evenement. Ik ga koken zoals Vincent van Gogh schilderde, wat een uitdaging. Ik beloof in elk geval gerechten waar de smaak vanaf spat. Ik heb er zin in!”

Win twee exclusieve plaatsen t.w.v. €395,-

Het pop-up restaurant GAST begint met Soenil loves Vincent op 16 februari en daar kun jij bij zijn. Als liefhebbers van eten zijn wij vereerd om twee plaatsen ter waarde van €395,- voor het diner te vergeven. Wil jij nu weten hoe het is om eten als ware kunst te ervaren? Overtuig ons dan in een paar zinnen waarom jij deze twee plaatsen verdiend. We laten je volledig vrij hierin. Ben creatief, hoe leuker wij jou motivatie vinden hoe groter de kans is dat jij kunt gaan genieten van unieke gerechten. Alle motivaties zijn goed, de enige voorwaarde is dat je het dient te sturen naar info@manify.nl.

En vergeet één ding niet: de twee plaatsen zijn voor vrijdag 16 februari om 19u, so be quick!

* De winnaar wordt op woensdag 14 februari gekozen om 16u.

Total
16
Share