Drie fijne living room settings in hartje Rotterdam

In hartje Rotterdam vind je altijd veel gezellige spots en toffe tenten. Ook de fijne living room settings zijn Rotterdam niet ontgaan. Sinds de trend tot leven is gekomen hebben veel steden ‘m geadopteerd. En zo ook de havenstad. Overal worden massaal comfi banken en stoelen vandaan geplukt. Eén en al gezelligheid als je het ons vraagt.

Met de winter om de hoek, windkracht tien langs je wangen en een zware maand november, zijn we allemaal wel toe aan wat knusse vibes. De fijne living room settings zijn uit de grond geschoten de afgelopen tijd, maar dit is wel een lekkere top drie voor de komende maanden. Don’t miss out.

living-room-2
Foto: Nieuw Rotterdams Café

Fijne living room settings

Nieuw Rotterdams Café – NRC

De Witte de Withstraat barst van café’s en hippe zaken, waaronder het Nieuw Rotterdams Café. Wat eerst het kantoor van de redactie van het Rotterdamse blad NRC was, is inmiddels omgetoverd tot een lekkere chill spot. Het café valt zeker onder de fijne living room settings van Rotterdam en staat hoog op het lijstje.

Met een volledig nieuw menu sleept NRC zeker veel punten binnen. De Surf & Turf van bavette en kreeft, of de steak met bearnaisesaus, zijn zeker aanraders!

Tegen de late uurtjes is het tijd voor borrels (vraag de barman even naar een Gin Tonic, daar is hij erg trots op. En terecht!) en je kan er ook aardig wat dansjes wagen. De echte Herman’s onder ons kunnen losgaan op de hete plaatjes die in de kelder “NEXT” worden gedraaid. I’m a dancer.

KBG: Biergarten winter edition

Een grote favoriet voor Rotterdammers is natuurlijk Biergarten; waar je de lekkerste biertjes proost terwijl je chillt op de gele trap. Echter is die gele trap inmiddels geen plezier als je niet van koude billen houdt. De oplossing? Biergarten wintereditie met een living room setting en inclusief dj’s en een menu waar je watertandjes van krijgt.

Met een vuurkorf, heaters, comfi banken en een overvloed aan warme kleedjes, kom je hier niets tekort. De setting is volledig overdekt en je kan zelfs in een blauwe retrobus uit 1980 chillen.

Het menu is overigens volledig aangepast en de gerechten liegen er niet om. Erwtensoep of lamsreepjes mogen niet ontbreken op tafel, maar een burger met friet is ook zeer acceptabel.

Het fijne gebeuren is elke donderdag t/m zondag open en je kan er tot 4 februari terecht.

living-room-5
Foto’s: Biergarten

MONO

Rotterdam mag zichzelf gelukkig prijzen met deze fijne en creatieve hotspot. MONO is erg geliefd onder de Rotterdammers. En terecht. Naast leren banken en stoelen is MONO ook voorzien van eet- en werkplekjes. Precies zoals jij thuis ook niet zonder deze drie aspecten kan.

Met een rijk menu en veel lokale gerechten, is MONO ook the place to be om in een chille vibe een hapje te eten. Vegetarische gerechten vind je hier overigens ook.

‘S avonds wederom weer met die heupjes de dansvloer op met één van de zoveel bijzondere biertjes. Met de vele thema avonden die MONO organiseert, is er voor ieder wat wils. Geen reden om deze over te slaan dus!

living-room-5
Foto: MONO

 

Total
1
Share