De Melkweg opent de deuren van eigen cafe-restaurant ‘MILK’

CREDITS: MILK

Afgelopen week heeft Poppodium de Melkweg haar eigen restaurant geopend. Het restaurant heet MILK en is gelegen aan de Marnixstraat in Amsterdam. Het is een leuke, innovatieve plek om voor (of na) een voorstelling een drankje te doen of lekker te eten. Het geheel ziet er in ieder geval goed uit!

Melkweg opent haar eigen restaurant: ‘MILK’

Poppodium de Melkweg had al langere tijd het idee door haar hoofd spoken om een eigen restaurant te beginnen. Afgelopen week is dit idee werkelijkheid geworden en opende de Melkweg de deuren van haar eigen café-restaurant: MILK. Het restaurant grenst aan de Melkweg-Expo en is een toffe plek om een hapje of drankje te doen. Hier kunnen zowel artiesten als bezoekers van de Melkweg terecht.

Het zwart-witte interieur van MILK is geïnspireerd door het American diner concept, de kleurrijke seizoensgebonden gerechten hebben weer Aziatische invloeden. De kaart is lekker uitgebreid. Het restaurant maakt alleen gebruik van lokale producten als brood, vlees, vis, groenten en gedestilleerde dranken en  wijnen.Het merendeel is daarnaast biologisch. Dankzij de directe verbinding tussen MILK en de expositieruimte kun je je borrel of  diner combineren met een bezoekje aan de exposities. De look&feel van MILK is het beste te beschrijven als simpel, rebels maar ook toegankelijk.

Het restaurant zou een ode moeten brengen aan het diverse publiek van de Melkweg, mede dankzij de link die naar de Melkweg terug gelegd wordt met de melkflessen die verwerkt zijn in het interieur. Het resultaat is een creatief geheel waar het oude concept van de Melkweg samengebracht wordt met de innovatieve inzichten en toevoegingen. Zeker leuk om een bezoekje te brengen, mocht je bij de Melkweg zijn!

Total
1
Share