Op deze plekken heb je in Amsterdam het meeste kans op een date via Happn

Het is algemeen bekend: Amsterdam zit vol mooie vrouwen. Elke hoofdstad eigenlijk wel. Oh, én Utrecht. Maar ze staan zeker niet allemaal open om een beschuitje met je te eten. Toch zijn ze er wel, dat weet jij ook. Nu is er onderzocht waar de meeste liefdes ontstaan in de hoofdstad. Nou ja, online dan…

Happn

Happn is momenteel terrein aan het winnen van Tinder. En dat is niet zo gek, want Tinder is tegenwoordig meer een broeiplaats van soa’s en mensen met ego-aandoeningen, dan echt een dating app. Met Happn kun je het anders aanpakken. Je komt alleen mensen tegen op de app die je ook daadwerkelijk ‘gezien’ hebt of had kunnen hebben. Een soort digitaal kusje tussen de telefoons zorgt ervoor dat je elkaar kunt zien in de app. Dat betekent dat de app gebruik maakt van locatie en informatie om te zorgen dat jij geen één kans hoeft te missen. Dat leuke meisje in de supermarkt? Die zit waarschijnlijk op Happn, dus sla je slag!

Ideaal voor als je dit niet onder de knie hebt.

Happn

Onderzoek met Happn

Dankzij die locatiefunctie kunnen ze bij Happn heel uitgebreid onderzoek doen. Letterlijk iedereen laat weten waar ze zijn, dus Happn weet waar iedereen is. Dus als er in een bepaald gebied veel matches plaatsvinden is dat terug te zien. En zo kan het bedrijf jou nu vertellen waar je in Amsterdam moet zijn. Want met 700.000 gebruikers in Nederland zit er vast wel iemand voor jou tussen.

Its Happning in Amsterdam

In Amsterdam staat de Zuidas dan ook veruit op nummer 1. Daar ontstaan veruit de meeste crushes. Zo zie je maar dat de meeste liefdes ontstaan op de werkvloer.

Daarnaast blijkt kunst ook een goede plek voor potentiële romance. Dus kom je toevallig langs het Rijksmuseum? Houd je telefoon dan paraat, want er happened nogal wat in de straat. Overigens zit je daar sowieso goed, want parken zijn minstens zo’n goede plek om een crush te krijgen op Happn.

Mocht je na een wandeling door Amsterdam nog steeds geen date hebben gevonden? Misschien toch even je profiel een upgrade geven. Daarnaast is het ook belangrijk om van de stad te genieten. Een beetje zielloos door Amsterdam lopen doet niemand goed. En voordat je het weet stap je een leuk koffietentje in en ontmoet je daar de ware? It can Happn to you. 

Happn

Happn

Total
1
Share