Afteren in het Jaz Hotel Amsterdam

Na een concert van je favoriete artiest, loop je volgepompt met energie het Ziggo Dome uit. En dan? Waar is de afterparty? Als het aan ons ligt, vijf meter verderop. In het gloednieuwe Jaz Hotel! Dit hotel is geopend speciaal om feestgangers te verwelkomen, zowel vóór als ná events in de ‘kabelkubus’. En dat doen ze niet slecht…

Jaz in the City Hotel

Het hele hotel is modern en zeer stijlvol ingericht, maar toch speels en met een dikke knipoog naar het muziek-evenementenindustrie. De gangen zijn ingedeeld alsof je backstage bent en de kamers als kleedkamers voor de grootste namen. En de suites zijn doen zeker niet onder voor de wensen van deze grote namen! Meerdere (internationale) artiesten die in het Ziggo Dome optreden, hebben hun weg naar het Jaz Hotel al gevonden.

In de lobby staan gitaren, in de regendouche hangen songteksten en er staat altijd wel een DJ paraat om je te entertainen. De boel wordt gerund door een stel hippe Amsterdamse rakkers, die zorgen dat jij het sowieso naar je zin gaat hebben.

Rhythms restaurant

Voordat we naar het concert van Faithless gingen, was het zaak dat er een goede bodem gelegd werd. Dan zit je in het restaurant van Jaz in the City wel goed. Nadat ik één van de lekkerste Gin Tonic’s die ik ooit op heb, had genuttigd, kwam er een burger op tafel waar je ‘potverdikkie’ tegen zegt. Niet per sé qua grootte, maar die smaak was uniek. Inmiddels kan ik mezelf best een expert op het gebied van burgers noemen en dit was écht een hele goede. Kwam zowaar in de buurt van deze killer-burger.

Faciliteiten

Super snel internet, smart-tv met streaming vanaf je smartphone, deur openen met een app, check-in via app, sauna, stoombad, dat hele chille restaurant dus, geniale cockails, gegarandeerd weinig slaap, helemaal hip.

Afteren

Afteren doet ieder op z’n eigen manier. De één gaat keihard door waar ‘ie gebleven was, de ander kiest voor een rustig bakje thee en weer een ander zet het feestje liever door in de kamer, op het King-size bed. Nu waren we met een groep mannen, dus gingen we voor optie 1. Maar álles is mogelijk in het hotel, dat letterlijk nog korter dan een steenworp afstand van de concertzaal af is. Een DJ, de beste cocktails en een goede sfeer en je ligt om half 5 pas op bed. En dat op een zondag. Aanradertje!

Total
0
Share