De party-tip van 2015: Sant Joan

Het is misschien hartje winter, maar in onze gedachten zitten we al weer met onze reet op het warme zand. Hoe lang het ook nog mag duren, de zomer komt er aan! En ondanks dat het in de winter ook goed kan, staat de zomer garant voor de beste feesten! Is er een fijner gevoel dan op een festival met je vrienden staan, pilsje in je hand, zonnetje op je kop, fout brilletje op en prachtige muziek. Denk het niet hé?

Festivals

Nederland barst van de goede festivals en 2015 wordt het jaar dat Manify op die festivals te vinden is. Wij helpen je bij het maken van een planning, zodat je de beste festivals en feesten meepikt. Op 31 januari staan we al op Sneeuwbal festival in Utrecht, maar daar later meer over!

We tippen je graag om zo de meest onvergetelijke festivals mee te maken en één daarvan is Sant Joan! Je moet er wel het vliegtuig voor pakken, maar daar is de zomer toch ook voor? Plak je er gelijk een vakantie achteraan in Barcelona, Ibiza of je neemt eens een kijkje bij het enige echte tomatenfestival in Buñol!

San Juan Festival4

Sant Joan

Sant Joan is geen ‘georganiseerd’ festival zoals je dat gewend bent, maar is een nationale feestdag in heel Catalonië. Van noord tot zuid (honderden kilometers) staan de stranden één nacht lang compleet afgeladen met partygangers. De Costa Brava is één nacht lang een compleet gekkenhuis, op de stranden van Barcelona is het nog tien keer beter en in Mallorca schijnt het het beste te zijn. Maar geloof me, als je het in Barcelona gaat vieren dan weet je al niet wat je overkomt.

Overal staan barbecues, al het vlees wordt gedeeld, er wordt geskinnydipped, om de 50 meter staat er wel weer een nieuwe DJ met barren en honderden mensen te dansen, overal is vuurwerk, overal is drank en Spaanse chicks met-zonder veel kleren aan. Al met al, party-nacht bij uitstek en zeker de moeite waard om eens mee te maken!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS