Weekly Essentials #16 Dit mag je deze week niet missen

CREDITS: Lora Ohannessian

“A selection of our weekly wannahaves.”

Dit mag je deze week niet missen

1. Stelton Emma elektrische waterkoker

Is het nodig? Misschien niet. Is het overdreven? Misschien een beetje. Is het leuk om te hebben en ziet het er stijlvol uit? Ja. Dus het is kiezen of delen eigenlijk: of je gaat jouw water tegenwoordig koken in stijl of in een waterkoker voor een paar euro. Je kunt er in ieder geval thee mee zetten.

2. Zwemshort van Scotch & Soda

Warm, warmer, warmst. Het lijkt soms wel of we binnenkort op Costa del Bloemendaal kunnen vertoeven. Deze zomerse temperaturen zijn lekker, mits je af en toe het water in kan duiken. En dat wil je wel met een beetje gevoel voor stijl doen. We schreven eerder over wat een zwembroek haar over jou vertelt. Met dit zwemshort weet je in ieder geval zeker dat het wel snor zit.

3. ADIDAS ORIGINALS i-5923 Pride

Vind je het zwemshort een beetje saai, maar wel tof? Voeg je een toefje kleur toe aan je outfit. Bijvoorbeeld door een paartje kleurrijke sneakers zoals deze van adidas. Toegegeven: eerst vonden wij ze ook een beetje vrouwelijk, maar dat heeft ook wel wat. De sneakers zijn gemaakt van canvas, waardoor het niet té warm aan je voeten zal worden.

4. Desktop Punching Bag

Helemaal ziek geworden van het geschreeuw van je baas? Of van die veel te irritante collega die de hoogte van jouw(!) bureaustoel heeft gewijzigd? En heb je daardoor zin om alles kort en klein te slaan? Dan hebben we de ideale oplossing gevonden: de Desktop Punching Bag. Zet ‘m op je bureau en laat je af en toe gaan. Sla je frustraties van je af en ga weer knallen.

5. Coach jack Selected Homme

Hoewel het dus kneiter warm kan zijn in ons land, zullen er ook koude avonden tussen zitten. Een hoodie of licht grijze sweater is dan fijn, maar een licht coach jack is ook zeker een optie. Stijlvol in combinatie met een denim shirt of gewoon met een basic wit t-shirt. Deze variant van Selected Homme is licht en daardoor makkelijk mee te nemen. Voor de prijs hoef je de jas in ieder geval niet te laten liggen.

6. We are Dandy – Nathaniel Adams

Het ‘dandyisme’ is jezelf niet alleen kleden als een dandy. Het is een complete levensstijl. Het zijn mannen die hun lokale culturele tradities respecteren en ze ook doorvoeren in alles wat ze doen. In alle hoeken van de wereld is het ‘dandyisme’ terug te vinden. Het boek ‘We are Dandy’ onderzoekt de dandy als een wereldwijd fenomeen. Interessant om te lezen hoe deze stroming nu precies leeft en het geeft je inspiratie om als een échte, stijlvolle man te leven.

 

 

 

 

 

 

Total
0
Share