Moderne mansions waar we onszelf wel zien wonen

Tegenwoordig schieten overal ter wereld moderne mansions uit de grond waar we allemaal heel hebberig van worden. De mansions worden ontworpen in allerlei verschillende stijlen. Voor ieder wat wils.

Voor de luxe tijgers onder ons, ga er even goed voor zitten. Door het zien van deze mansions wil je spontaan je hele bankrekening leegplunderen om iets soortgelijks aan te schaffen. Welke staat er bovenaan je wishlist?

Moderne mansions waar we best zouden willen leven

1. Quendjinup – Australië

In Australië vindt je een handjevol luxueuze mansions waar je u tegen zegt. Het Quendjinup in Australië, ontworpen door Jodie Cooper Design, laat ook zeker niets te wensen over. Met een grote vide kijk je vanaf de tweede verdieping uit over de begane grond. Door de hoge witte muren is de ruimte gigantisch hoog, maar door de warme en natuurlijke elementen in het interieur heeft dit optrekje een knusse sfeer. Er is veel steen en hout toegevoegd aan het interieur, met voornamelijk warme kleuren en een aantal opvallende accenten. Dit is zeker een stulpje waar we allemaal van dromen.

Foto’s: Joel Barbita

2. La Perla Del Mediterraneo – Italië

Meneer Carlos Gilardi heeft een stukje magie gecreëerd aan de Middellandse Zee in Italië. De held heeft een bizarre mansion ontworpen met een bijzonder mooi uitzicht over de Middellandse Zee. Het fraaie pand staat zelf op de rotsen aan zee, wat er best indrukwekkend uitziet. Simpliciteit is zeer belangrijk in dit ontwerp en het witte pand steekt mooi af tegen de heldere blauwe zee en lucht. Met een groot terras en een infinity pool, is deze mansion a dream come true.

Foto’s: Antonio López Espada

3. Santa Monica – Californië

Dit prachtige pand in Californië ziet er bijzonder fraai uit en is in een moderne stijl ontworpen. Door de grote ramen heeft de mansion veel natuurlijk licht en een goed uitzicht. Aan de keuken zit een barretje met toffe barkrukken en vrijwel het hele interieur steekt modern in elkaar. Ook bijzonder aan dit stukje kunst is het grote bad omringd door glazen ramen, waar je vanuit het bad kan genieten van het uitzicht op de grote achtertuin. Al met al prima vertoeven dus.

moderne mansions

Foto: Zillow Porchlight

4. Screen House – Singapore

 

In Singapore kunnen ze er op het gebied van moderne mansions ook wat van. K2LD Architects heeft dit fraaie pand ontworpen en voorzien van de nodige exotische elementen. De mansion schildert het landscape design af, wat veel gebruikt wordt in de architectuur in Singapore. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, waardoor er een leuk contrast ontstaat en veel materialen elkaar versterken. Met meerdere grote zwembaden kunnen we wel stellen dat deze moderne mansion een waar paradijs is.

Foto’s: K2LD Architects

5. Moorish Style Mansion – Florida

In Florida heeft Perrone Construction zichzelf overtroffen en een prachtige mansion ontworpen. Het pand is ingericht in Moorse stijl en straalt rijkdom en warmte uit. Met veel tropische elementen en een goede dosis planten, heeft deze luxe mansion een exotische vibe. ‘s Nachts licht het zwembad op met onderwater lampen, wat er absoluut niet misselijk uit ziet. Dit stukje kunst in Florida mag dus zeker niet ontbreken in dit lijstje met moderne mansions.

Foto’s: Joel Schemmel @ Sotheby’s International Realty

 

 

 

Total
6
Share