Combineren doe je zo!

Oud & nieuw is achter de rug en de meest geziene mannen outfit is een blijvertje, althans dat vinden wij van Manify! Omdat de drank met oud & nieuw rijkelijk gevloeid heeft en jij waarschijnlijk, net als wij, de dag er op een flinke berg koppijn had, zal ik je geheugen even opfrissen.

De meest geziene mannen outfit betrof een colbertje en jeans. Geen pantalon, maar gewoon een spijkerbroek met of zonder gaten, het maakt allemaal niks uit want het is fashionable.

Colberts & Jeans

Colberts zijn er in allerlei verschillende kleuren, maten en met verschillende prints. Je hebt de simpele zwarte en grijze colberts die normaliter onderdeel zijn van een zakelijk pak en je hebt colberts in het bordeaux rood, met elleboogstuk en met de print van een schotse ruit wat op het moment helemaal hip is.

Onder de colberts kunnen allerlei soorten jeans gedragen worden. Momenteel zijn jeans met gaten in, maar wat mij betreft is één of twee gaten voldoende anders word het ‘too much’. Naast deze jeans zijn de ‘basic’, de slim fits en de skinny jeans ook heel goed te combineren bij deze outfit. Het mooie aan de slim fit jeans is dat deze mooi getailleerd zijn maar niet super strak zitten zoals de skinny jeans.

De combinatie van het colbertje met de jeans geeft een zakelijke maar toch casual look. Je kunt het combineren met een nette blouse wat het ideaal maakt voor gelegenheden waarbij je netjes maar als jezelf gekleed wilt gaan. Als je naar een nette gelegenheid gaat waarbij je denkt dat deze outfit niet helemaal past dan doe eens een strikje om, je outfit veranderd totaal en je steelt de show.

Het zal je niet verassen wat ik nu ga zeggen. Heb jij de bovenstaande outfit nog niet in je kast hangen, verspil dan geen tijd, ga naar OTTO, want het is een echte must-have!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS