Manify Casual Herfst Outfit 2015

De show stelen met onze outfit dat willen we stiekem allemaal wel, geef maar toe. Niets is leuker dan het compliment krijgen, van een aantrekkelijke vrouw, dat je er goed uitziet. Maar met de herfst en de winter in het vooruitzicht, zal je er niet meer zo makkelijk vanaf komen met je frisse witte sneakers en je Paul Smith zwembroek. Het seizoen veranderd en daarmee ook de modetrends. Dus ik ging opzoek naar de perfecte herfst outfit voor de échte Manifiër, gebaseerd op de nieuwe collecties van de toonzettende merken!

Casual Herfst Outfit

Het eerste wat me opviel tijdens mijn zoektocht naar de herfsttrends was het gebruik van bont bij de herenkleding. Bont is namelijk een materiaal wat je vooral veel terug ziet komen bij vrouwen. Mannen vinden het vaak net iets te heftig. Maar toch zien we het veel terugkomen deze herfst. Daarom koos ik voor een lederen jas met een kraag van schapenvacht. Lederen jassen zijn tijdloos en altijd goed te dragen. De kraag geeft net die juiste finishing touch voor dit seizoen.
Zoals ik al eerder in een artikel liet weten is bordeauxrood een kleur die we veel zullen tegenkomen deze herfst. Het is een toffe, warme kleur om de koude dagen goed mee door te komen. Ik ben helemaal weg van deze kleur en vond dat deze in de Manify outfit terug moest komen. Een andere kleur die we ook veel zullen gaan zien is de kleur grijs. Deze is misschien wat aan de sombere kant, maar je kunt de kleur heerlijk combineren waardoor hij wat levendiger wordt.

Slim Fit

De skinny jeans maakt steeds meer ruimte voor broeken die weer wat losser om de benen zitten. Je hoeft niet meer bang te zijn om uit je broek te scheuren bij het maken van die onwijs leuke stunt van je. Slim fit is de naam van deze vorm. Let er wel op dat je een goede maat kiest en deze goed styled, want het kan er al snel iets té comfortabel uit gaan zien.

Accessoires

Om de outfit af te maken heb ik er een paar happy socks in gegooid. Dit omdat patronen ook een groot deel uitmaken van de nieuwe herfstcollecties. Vooral de grafische vormen, dierenprentjes en het schaakpatroon worden dit seizoen verwerkt in verschillende kledingstukken en accessoires.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS