Dit is de nieuwe BMW M5 Competition

Auto’s, snelheid, iedereen inhalen en omkijkende mensen. Misschien geven we het niet altijd toe, maar we willen toch wel graag gezien worden. Vooral als we net een nieuwe auto hebben gekocht. Met deze nieuwe BMW M5 kunnen wij je verzekeren, er zullen heel wat ogen gericht zijn op jou en je auto. Vooral als je het ‘Competition’ pakket erbij aanschaft. Dit is het meest sportieve pakket dat verkrijgbaar is als extra toevoeging aan de M5.

BMW M5 Competition

Wat kun je dan precies verwachten als je zo’n ‘Competition’ pakket bij je BMW M5 aanschaft? Nou ten eerste: meer power, meer snelheid, meer mannelijkheid, meer beleving en meer gevoel. Als je de klep open doet kom je namelijk een dikke 4,4-liter TwinPower Turbo V8 tegen. Waardoor het verschil met de reguliere M5 ongeveer 25 pk is. In het voordeel van de M5 ‘Competition’ dan. Met zo’n motor ben je natuurlijk binnen no time van 0 km/h bij de 100 km/h: 3,3 seconden om precies te zijn. Om tot de 200 km/h te komen heeft de BMW zo’n 10,8 seconden nodig.

Qua beleving levert de ‘Competition’ versie van de M5 ook voordelen op. Die wordt namelijk een stuk meer intensief dan de normale uitvoering. Dit komt vooral door de M sportuitlaat, want die produceert aanzienlijk meer geluid. Naast dat je oren ervan gaan klapperen heeft de ‘Competition’ uitvoering ook een beter reactievermogen en neem je de bochten nog nét een stukje lekkerder.

Uiterlijk

Naast de aanpassingen en upgrades die het voertuig van binnen heeft gehad, is ook aan het uiterlijk aan de buitenkant gedacht. Want schoonheid zit zeker niet alleen van binnen. Zo zijn verchroomde onderdelen van de reguliere M5, bij de ‘Competition’ uitvoering zwart gemaakt. En hangt er onder het M5 logo aan de achterkant een ‘Competition’ badge. Mensen moeten toch wel weten dat het een ‘Competition’ uitvoering is?

Wil je voor een ‘Competition’ uitbreiding gaan? Dat kost je dan wel even een extra bedrag van €9.151. Bovenop de prijs van €161.500 voor de reguliere BMW M5.

Total
0
Share