Online een auto kopen? Why not!

Auto’s en mannen, ze lijken onafscheidelijk met elkaar verbonden te zijn. Of het nu gaat om een klassieke Porsche uit de jaren ’50, de favoriet van Steve McQueen of een oerdegelijke Volvo V70, we krijgen het er allemaal warm van. Maar wanneer je een auto gaat kopen waar jij de komende tijd mee van A naar B gaat reizen, wil je zekerheid.

Een auto online bestellen, met hetzelfde gemak als het bestellen van een nieuwe spijkerbroek. Dit is waar het naartoe gaat. Sterker nog, het is er al. En dat heeft best wel wat voordelen:

Direct de juiste prijs

Direct de goede prijs, zonder dat je hoeft te handjeklappen. En dat is fijn. In een oogopslag heb je alles op een rijtje, zodat je niet achteraf voor een verrassing komt te staan. Natuurlijk is het online kopen van een auto een beetje spannend, dat vinden wij ook. Je hebt toch het gevoel dat je hem eerst wilt waarnemen: de auto zien, voelen of zelfs ruiken. Totdat je ziet wat er tegenwoordig allemaal kan op het internet, elk detail wordt weergegeven. En geloof ons, dat échte auto gevoel komt wel hoor.

Bij twijfel niet oversteken

Je vindt de auto er top uitzien, en de gladde praatjes van de verkoper maken hem alleen maar mooier. En toch zit iets je dwars. Is dit wel wat ik écht wil? De aandringende man naast je geeft je het gevoel van wel, maar die man van binnen zegt iets anders.

Online kun je inzicht verkrijgen in de voor- en nadelen van een auto, gewoon op een rijtje voor je neus. Heerlijk thuis, achter je laptop en niemand die je aan het pushen is om iets te kopen (behalve wanneer je vriendin het op haar heupen heeft). Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om, net als bij die spijkerbroek, de auto binnen 14 dagen retour te doen.

Het zekere voor het onzekere

Je wilt goed geholpen worden en je neemt graag het zekere voor het onzekere bij zo’n grote investering. Dan is een stok achter de deur zoals meer dan 135 servicepunten in Nederland en minimaal één jaar garantie op iedere auto  gewoonweg een lekker gevoel.

Je auto staat snel voor je deur

Eindelijk. Je hebt je keuze gemaakt! En eigenlijk kan je niet wachten om nu al je nieuwe bolide aan al je vrienden te laten zien. Maar ja, het duurt nog wel even voor dat je jouw bakkie op kan halen bij de dealer. Bestel je je auto online? Dan wordt hij gewoon binnen 5 dagen thuis gebracht. Heerlijk toch! Zoals gezegd: net zo makkelijk als het bestellen van een spijkerbroek!

range-rover-velar-22

Total
1
Share