In dit bierhotel heb je een koelkast in elke douche

CREDITS: Brewdog
Hotspots

Overnachten in BrewDogs Doghouse Columbus is dé droom van iedere man. Het is ’s werelds eerste bierhotel waar je wakker wordt in een echte bierbrouwerij. In Schotland konden we natuurlijk al bij DogHouse overnachten én een eigen biertje tappen op de kamer, maar ze gaan verder. Dit bierhotel is omgeven met niets anders dan bier. And that is what you want right?

A dream come true

Het lijkt allemaal onwerkelijk, maar in dit hotel komen je stoutste fantasieën waar. Dus stel je voor: je wordt wakker in een heerlijk bed, je schuift in je pantoffeltjes en loopt vervolgens op je gemakje naar de minikoelkast voor een lekker koel biertje. De nadorst is namelijk flink aanwezig. Eenmaal een leeg flesje bier, is het tijd voor een lekkere douche. En nu komt het beste van alles: de douche kent een heuse build in fridge vol met bier! De douche is voorzien met een koelkast vol bier! Dit is de meest verfrissende douche die je ooit zult hebben.

Foto: BrewDog

‘The hoppiest place on earth’

Wakker worden in een bierbrouwerij om vervolgens een biertje in je mik te gooien is natuurlijk goud. Het hotel ligt op een 42 hectare grote plek in Columbus, Ohio. In Columbus is een gloednieuw brouwhuis te vinden en een interactief biermuseum van 6000m2. Alles voor de optimale bier experience dus!

Wat biedt een nachtje nog meer?

  • 42 “Flatscreen Smart TV’s
  • Gratis Wi-Fi
  • Minkoelkast met de favoriete bieren van Martin en James
  • Seizoengebonden BrewDog-bier op de tap
  • Regendouches
  • Koffie op de kamer door Columbus’s beste koffieleverancier
  • Pillow-top matrassen met luxe beddengoed
  • Ambachtelijke bierzepen van Glenn Avenue Soap Company

Dit wil je!

Het zou gek zijn als we je dit nog moeten vertellen, maar ga asjeblieft boeken. Trommel je vrienden op, kies een weekend uit en geniet van een weekend vol bier. Het enige nadeel is dan wel weer dat je naar Ohio moet, maar ach, dat heb je er natuurlijk wel voor over.

Foto: BrewDog

 

Menu
Total
23
Share