Dit is een bazen-barbecue

Het is lente, mensen, lente! Het lekker weer staat om de hoek te wachten totdat het intrede in Nederland mag gaan maken. En wanneer het dat doet, gaat iedereen massaal barbecuen! Ja, ook jij! Manifiers houden van een goed stuk vlees, gebraden op een vette barbecue. Wat denk je van een lekker spare-ribje?

Ga je lekker grillen in het park? Neem dan dan deze bbq-notebook of de pop-up grill mee! Ga je in de jungle of woestijn barbecuen, denk dan eens aan deze reservewiel-grill! Maar blijf je liever in eigen tuin, dan moet je dit monster aanschaffen:

De Yoder Kingman 24″ Offset Smoker, een trein van een BBQ

Tja, er valt over te praten hoor. Is de Yoder Kingman 24″ Offset Smoker wel een barbecue? Of is het meer een grill? Of een buitenkeuken, omdat het op gas werkt. Natuurlijk een normale gasbarbecue is uit den boze. Dat kan niet. Maar dit, deze trein om vlees in te bereiden. Dat is toch de natte droom van elke buitenkok? Het mooie is: Het vlees wordt langzaam gerookt, waardoor het heerlijk mals wordt! Genoeg tijd om bier te drinken en te over oppervlakkige dingen te praten zoals: haar borsten, deze auto, het wk of haar billen natuurlijk, deze gadget en wat denk je van wegdromen bij dit schip!?