Droomeiland te koop voor de kust van Curacao

CREDITS: Holders/Alting

Op vakantie gaan naar een tropische bestemming zoals Curaçao is altijd een goede optie. Vooral nu het hier in Nederland zo koud is, zie jij jezelf liever daar vertoeven dan hier. Het probleem met vakanties is vaak dat andere mensen net zo denken als jij. Daardoor ontstaat er op een eiland als Curaçao die vervelende massadrukte’s op het       strand. Om jezelf hiervan af te zonderen, is de ideale oplossing gekomen: koop gewoon dit privé eiland voor de kust van Curaçao.

Tropisch eiland te koop

Eilanden zijn al jaar en dag hot, denk maar aan Bali of deze hete dame van Temptation Island. Maar wat als je meer wilt? Dan kun je beter gewoon Isla di Yerba kopen. Het is even groot als zes voetbalvelden en je mag er tien villa’s op realiseren. Maak je vrienden maar alvast warm om een potje te gaan maken. Isla di Yerba, gelegen in het midden van het Spaanse water, is het laatste onbewoonde eiland van het Nederlands Koninkrijk waar nog op gebouwd mag worden. Het eiland ligt voor de kust van Curaçao maar het is 15 minuten naar het andere Nederlandse paradijs: Bonaire. In je privéjet dan natuurlijk.

prive eiland curacao
Rights: Holders/Alting

Prijs

Heb jij je altijd al Richard Branson willen voelen? Dan is dit je grote kans. Probeer er een echte filmlocatie van te maken, breng heel je familie samen of verdeel de villa’s onder je maten. Het eiland is nog volledig leeg en je mag er alles op bouwen wat je wilt. Of het project ook haalbaar is, that’s another story. De prijs is namelijk op aanvraag. En wij hebben het alvast voor je gedaan: tussen de €5 en €10 miljoen. Maar dan heb je wel je eigen gruwelijk privé eiland waar de zon (bijna) altijd schijnt.

prive eiland curacao
Rights: Holders/Alting

Total
1
Share