Airbnb Finds: brute boomhut op Bali ademt luxe en design

Treehouse Masters was de MTV Cribs van de boomhutten. De ene boomhut overtrof de andere, elke aflevering opnieuw.  Van kleine eenkamerhutjes tot drie decks recordzetters, de meest spectaculaire creaties passeerden de revue. Dit programma wordt niet meer opgenomen, anders had je deze Airbnb ongetwijfeld voorbij zien komen. Vandaar dat wij hem nu aan jou introduceren… meet The Luxurious Bamboo Mansion.

Ultraluxe boomhut in Bali ademt design

De eerste ontmoeting is altijd spannend. Als je een eerste date hebt zijn er een aantal dingen die je jezelf kan afvragen: ziet ze eruit zoals op de foto’s? Hoe moet ik haar begroeten? Ben ik niet veel te vroeg?

Als je deze Airbnb ziet en denkt ‘wow, sick dan weet je dat je de juiste voor je hebt. Deze ultraluxe boomhut ligt middenin de natuur van het tropische Bali. Vanuit elke ruimte heb je een adembenemend uitzicht over de Balinese boomtoppen. Extra pluspuntje is dat je niet per se naar de zee hoeft, je hebt namelijk jouw eigen zwembad. Je kunt hier eindeloos trappenlopen, naar hartenlust barbecueën en als het écht nodig is een paar mailtjes beantwoorden in de werkkamer. Lang verhaal kort: hier wil je niet meer weg.

Cribs, <strong>Airbnb Finds:</strong> brute boomhut op Bali ademt luxe en design

Nirvana

Nirvana is de naam van één van de vijf slaapkamers, die ieder beschikken over een kingsize bed en een eigen badkamer. In het Boeddhisme staat Nirvana voor het eindpunt. De eigenaar heeft deze naam met recht gekozen, want de accommodatie is een heus paradijs. Waar je nooit meer weg wil.

Daarnaast ligt de Airbnb langs Bali’s heilige Ayung Rivier in de Balinese bossen. De boomhut is omringd door verschillende watervallen en ravijnen. Ideaal voor natuurliefhebbers die toe zijn aan rust, ruimte en een beetje privacy.

Cribs, <strong>Airbnb Finds:</strong> brute boomhut op Bali ademt luxe en design

Van alle gemakken voorzien

Wanneer je denkt dat deze Airbnb niet beter kan worden, dan heb je het mis. De hut heeft zijn eigen on-call housemanager, housekeeping, een yoga instructeur, masseuses, een privé chauffeur plus de mogelijkheid om ontbijt, lunch en diner te bestellen én laten bezorgen. Is dit nog niet genoeg? Dan kun je een Balinese privé chef laten komen, die ter plekke de lekkerste gado gado en nasi goreng voor je bereidt.

Knal de koude fles champagne die op je ligt te wachten dus maar open. Voor €798,- per nacht kun jij samen met 11 andere vrienden genieten van deze te gekke luxe boomhut. Dat is omgerekend €66,50 per persoon. Koopje, toch?

Meer info