Zes exclusieve honeymoon resorts

Staat je eigen bruiloft binnenkort op de planning en ben je niet vies van wat luxe? Maak dan kennis met onze ultieme honeymoon resorts. Allemaal even luxueuze en bijzondere verblijven ergens op een zonnig stukje aarde. Gegarandeerd dat je je wifey naar deze locaties mee krijgt!

Luxe honeymoon resorts

Malediven – One & Only, Reethi Rah

https://www.youtube.com/watch?v=OipJE5QYp2o

Hij is misschien een beetje cliché maar hoort toch in dit rijtje thuis: de Malediven. Ultiemere honeymoon resorts bestaan er eigenlijk niet. Wil je echt top of the class dan ga je voor dit One & Only resort. Je slaapt hier vanaf €14.000 per nacht in een privé villa. Je kunt hierbij kiezen uit een villa met privézwembad aan het strand of een villa met privézwembad aan het water, waarbij je vanaf je terras meteen de zee in kunt duiken. Het huren van een eigen golfkarretje om mee over het resort te scheuren krijg je er bij.

Italië – Belmond Hotel Caruso

De Amalfi Coast is één van de mooiste plekken van Italië en super geschikt als je op zoek gaat naar de ultieme honeymoon resorts. Het Belmond Hotel Caruso is een middeleeuws paleis dat is omgetoverd tot ultra luxe hotel. Het hotel staat bekend om de romantiek, want je kunt er zowel trouwen als je huwelijksreis vieren. De suites zijn tegen een klifheuvel aangebouwd en kijken uit over zee. Activiteiten als een helikopter vlucht over de Amalfi kust, een Vespa huren of zelfs je eigen honeymoon video maken, behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Fiji – Laucala Island Resort

honeymoon resorts, Zes exclusieve honeymoon resorts

In de categorie baas boven baas: Laucala Island Resort op Fiji. Dit resort ligt op een privé-eiland en dus heb je met verder helemaal niemand iets te schaften (alleen met de gasten uit de 24 andere lodges). Vervelen doe je je niet want je kunt op Laucala duiken, vissen, paardrijden, golfen, of je springt met je kersverse vrouwtje de wellness in. Het is toegestaan om met je eigen privéjet te landen op Laucala Island, maar mocht je toevallig niet over een eigen jet beschikken dan word je met een privétoestel van het resort opgehaald op het grotere Fiji eiland Nadi. De kosten liggen rond de €4.500 per nacht, maar dan heb je ook wat.

Zuid-Afrika – Sabi Sands

honeymoon resorts, Zes exclusieve honeymoon resorts

Zuid-Afrika is een topbestemming onder de honeymoon resorts als je niet alleen maar op je luie reet aan een privé zwembad wilt liggen. Sabi Sands ligt ín het Kruger Park en dus is het mogelijk dat je de Big Five vanuit je eigen lodge kunt spotten. Het resort biedt, bij de prijs inbegrepen, safari’s in het Kruger Park, een driedaagse overnachting in Kaapstad en een tweedaagse overnachting in Victoria Falls aan. Er zijn verschillende typen lodges in het Sabi Sands resort, maar vanwege het privézwembad, de bijzondere bouw tegen een heuvel en binnen- en buitenbadkamer zijn de Leopard Hill Lodges toch wel een dikke honeymoon aanrader.

Bali – Hanging Gardens of Bali

De Hanging Gardens of Bali vind je in Ubud, het platteland van Bali. Midden tussen de rijstvelden en authentieke Balinese omgeving ligt deze eyecatcher. De Hanging Gardens staat vooral bekend om de grote infinity pool mét uitzicht op de jungle. Boek je een honeymoon suite, dan krijg je je eigen mini infinity pool, jacuzzi, Champagne Breakfast, een Secret Romantic Dinner en andere luxe opties in je pakket.

Santorini – Sophia Suites

Er is geen beter tegengif tegen de post-wedding-blues dan de Santorini-blues: het azuurblauwe water van de Egeïsche zee, de helderblauwe lucht en de blauwe koepels van de typische huizen waar Santorini bekend om staat. Dit honeymoon paradijs ligt op nog geen vier uur vliegen van Amsterdam en is helemaal berekend op newly weds. Sophie Suites biedt vijf verschillende honeymoon pakketten aan, met als topper het Champagne & Sunset pakket. Met dit luxe pakket krijg je onder andere verse bloemen, champagne en honeymoon decoratie op je kamer, een privé boottrip met een catamaran, een Love Potion Duo Massage en een diner tijdens zonsondergang op het privéterras.