The Edge Resort in Bali is best wel een bezoekje waard

CREDITS: The Edge Resort

Het resort in Uluwatu ligt letterlijk on the edge. Denk aan een super deluxe resort dat je voorziet van alles wat je maar wenst, alleen dan boven op een klif. Het The Edge Resort is absoluut een bezoekje waard en dat is allesbehalve een understatement. Natuurlijk bezoek je Bali voor al haar prachtige natuur en de belofte van avontuur. Maar dat vindt je dus allemaal in dit prachtige resort op de rand van een klif..

The Edge Resort

Een volledig team aan butlers zorgt 24-uur per dag dat je op elk vlak bediend wordt. Daarnaast is er een gloednieuwe vleugel aan het gebied toegevoegd. Dit is allemaal te vinden in het klif gebied Uluwatu, waar The Edge zich bevindt. Hierin krijg je de keuze uit verschillende villa’s die zich boven op de klif bevinden. Maar dat behoort uiteindelijk allemaal bij een villa resort. In dat resort zijn een kliftop-club en een modern Indonesisch restaurant te vinden. Daar komen nog vier gloednieuwe villa’s bij. Voor recreatie is er ook nog een bowlingbaan en natuurlijk kun je er tennissen. Geen wonder dat het resort al verschillende prijzen heeft gewonnen.

Je kaak valt open

De grootste trekpleister van het villa resort is echter het zwembad. Een overdreven vette Infinity Pool dat grenzen verlegt. Letterlijk. Over cliffhangers gesproken.. Je zit voordat je het weet 150 meter boven de Indische Ocean. Het uitzicht is dan ook op zijn zachts gezegd jaw dropping. Het krijgt dan ook de toepasselijke naam The Edge. Je kaak valt er van open wanneer je naar het uiteinde van het glazen zwembad gaat. Je gaat namelijk over de rand van de klif en zweeft zo boven de oceaan. En dat is een hele lange weg naar beneden!

Het resort is geopend in 2009 en blijft unieke dingen toevoegen. Dus de kans dat je er vaker heen gaat is aanwezig, want voor €562 per nacht ben je er al te gast!

https://www.instagram.com/p/BaneX_nnzPW/?taken-by=oneeightybali

https://www.instagram.com/p/BZdVBQSHd58/?taken-by=oneeightybali

https://www.instagram.com/p/BabS4a4H5yd/?taken-by=oneeightybali

 

Total
0
Share