Zo ziet het ideale bachelor apartment er uit!

Mocht je momenteel het geluk/ongeluk hebben dat je zonder dame door het leven gaat, dan is dit bachelor apartment wel iets voor jou. Het is gelegen in Kiev, waar we allen van weten dat het een hotspot is van mooie Oost-Europese meiden. Maar niet alleen om de locatie is dit 76 m2 grote appartement ideaal voor de de mannelijke vrijgezel, ook door de enorm dikke inrichting. Een typische inrichting voor een man met gevoel voor stijl. En waar geen vrouw in de buurt is om overal rotzooi neer te zetten. Maar wel weer perfect om af en toe wat Oekraïens schoon in te verwelkomen.

Sirotov Architects

Igor Sirotov is de ontwerper én bewoner van dit prachtige appartement. Hij wilde een moderne ruimte creëren, zonder dat het koud en kil zou overkomen. Het gebruik van donkere, warme kleuren heeft een oplossing geboden. Het interieur heeft stijlvolle en sophisticated uitstraling, maar blijft zeer comfortabel om in te leven.

De keuken bestaat uit strakke lijnen en een minimaal design. Dit geeft het vrij kleine appartement toch een ruim karakter. In de badkamer vind je deze lijnen ook terug, maar in combinatie met Aparici Vanguard System Tiles, die de kamer ook vintage laten aanvoelen.

Als Harvey Spectre advocatuur in Oekraïne had gepraktiseerd, dan had hij het wel geweten.

Igor-Sirotov-DT1-apartment-5 Igor-Sirotov-DT1-apartment-7

Igor-Sirotov-DT1-apartment-2 Igor-Sirotov-DT1-apartment-19
Igor-Sirotov-DT1-apartment-17 Igor-Sirotov-DT1-apartment-16 Igor-Sirotov-DT1-apartment-15 Igor-Sirotov-DT1-apartment-14 Igor-Sirotov-DT1-apartment-13 Igor-Sirotov-DT1-apartment-12 Igor-Sirotov-DT1-apartment-11a Igor-Sirotov-DT1-apartment-11 Igor-Sirotov-DT1-apartment-10 Igor-Sirotov-DT1-apartment-8 Igor-Sirotov-DT1-apartment-6
Igor-Sirotov-DT1-apartment-4a Igor-Sirotov-DT1-apartment-4 Igor-Sirotov-DT1-apartment-3ESSENTIALS