Weekly Essentials #11 ‘ultieme reisgadgets’
De ene ochtend stap je de deur uit met twintig graden en de zon in je mik. De volgende dag ligt er een berg sneeuw aan je voeten. Weliswaar met windkracht tien langs onze wangetjes en temperaturen die onder de nul schieten. Desperate times call for desperate measures. Dagelijks staan er nieuwe Essentials online op Manify waar je écht wat aan hebt. Met een wekelijkse update van een aantal opvallende Essentials,weet je nu zeker dat je niks hoeft te missen. Van truien tot interieur en van drank tot schoenen. Alles wat je zoekt, wat je wilt en trending is, vind je hier…

“A selection of our weekly wannahaves.”

Ultieme reisgadgets

Reizen, het zit ons hart. Regelmatig gaan wij naar verschillende landen om daar ervaring op te doen. Dichtbij of juist ver weg. Reizen geeft je een gevoel van vrijheid, is goed voor je gezondheid, kun je alleen doen, met je vriendin of met je beste maten. Even kort samengevat: reizen heeft alles om als mens gelukkig te maken. Ga je op reis, dan is voorbereiding geen onbelangrijk onderdeel. En er zijn een hoop gadgets die jou het reizen een stuk makkelijker kunnen maken. We hebben hieronder een aantal essentials uitgekozen om jouw reis nóg beter te maken.

VAGO

Dit moet wel dé reisgadget zijn van dit moment. VAGO maakt het mogelijk om naar een koude bestemming af te reizen, en daarvoor extra dikke winterkleding mee te nemen. Want bij deze gadget doe jij je kleren in de verpakking, zet je een vacuümpomp erop en wordt alle lucht verwijderd uit de verpakking verwijdert. Dit scheelt een enorme hoeveelheid ruimte, tot zeker 50% om precies te zijn. Zo kan ook je vriendin zonder pardon mee op vakantie.

Shop via Amazon | €41

JBL Go 2

Klein maar fijn, die uitspraak is van toepassing als we het over de Go 2 hebben van JBL. Neem dit compacte boxje overal mee naar toe en laat hem gerust een keer in het water vallen. Hij is toch waterdicht. Klein wil tegenwoordig niet zeggen dat de accu zo op is. Deze krachtige schreeuwer houdt het 5 uur vol.

Check out in Essentials!

Scrubba ‘Wash Bag’

Naar alle waarschijnlijkheid de kleinste wasmachine van de wereld. Deze waszak zorgt in een klein formaat én in een handomdraai voor een schone handdoek, onderbroek of een schoon T-shirt. Het maakt niet uit waar je naar toe gaat, al is het Antarctica, deze waszak kan met je mee. Het enige wat je hoeft te doen is 2 tot 4 liter water toevoegen, een beetje zeep en hallo schone kleren!

Shop via Amazon | €49

Victorinox Forester Wood Zakmes

Dit zakmes heeft tien functies, waardoor jij je uit verschillende situaties kan redden. Mocht het nodig zijn. Zo zit er bijvoorbeeld een kurkentrekker op, mocht je trek hebben in een wijntje. Alle tools zijn volledig van roestvrij staal en het zakmes heeft een levenslange garantie.

Check out in Essentials!

Ostrich Pillow

Deze kun je goed gebruiken als je onderweg even een klein dutje wil doen: de Ostrich Pillow. Dit kussen biedt jou een ‘micro-slaapomgeving’ en sluit jou volledig af van lawaai, licht en andere shit die jou kunnen afleiden van je powernap. Het zit er misschien een beetje gek uit, maar het is dé oplossing voor als jij net dat uurtje slaap nodig hebt. Vraag ook eens aan je baas of hij er een paar wil aanschaffen. Want wie kan er geen powernap gebruiken, zo af en toe op kantoor?

Shop via Fonq.nl | €80

Blue Ridge Camping Hammock

Deze hangmat is tot s’ werelds beste hangmat voor reizen verkozen door American Survival Guide. Ook wordt hij vermeldt in veel toonaangevende reismagazines als de ultieme hangmat, dus ook bij ons. De Blue Ridge Camping Hammock wordt gezien als de beste hangmat van de wereld, doordat hij geschikt is voor moeilijke terreinen en ieder klimaat. De hangmat is waterdichte tent is volledig gemaakt van nylon, dus ook in Nederland kan hij meegenomen worden.

Shop via Amazon | €199,95

Suunto Wrist BARO GPS-horloge

Tijdens het reizen is het belangrijk om bij te houden waar je precies bent, en wat er op je pad gaat komen. Deze multisport GPS-horloge helpt je daarbij door nauwkeurig je positie te bepalen en jouw verwachte aankomsttijd te voorspellen. De horloge is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft specifieke modi voor hardlopen, skiën, bergsporten, zwemmen enz. De combinatie tussen de GPS en de barometer geeft je een zeer accurate hoogtemeting. Mocht er gevaar op komst zijn: deze horloge got your back. Hij is namelijk uitgerust met een kompas, zonsopkomst- en -0ndergangtijden en een stormalarm.

Shop via Bol.com | €475ESSENTIALS