Utrecht, daar moet je wezen voor veel mooie vrouwen!

Vrouwen, we houden er van. Vooral als het er heel veel zijn en ze er mooi uit zien. Tussen de 20 en 35 zijn vrouwen, wetenschappelijk bewezen, op hun hoogtepunt. En wat blijkt nou, precies die vrouwen trekken massaal naar de vier grote steden! Maar er is maar een stad die keihard de kroon spant en dat is Utreggg!

Vrouwen in Utrecht

Deze, toch al prachtige, stad telt op de 100 mannen maar liefst 138 vrouwen (in de leeftijd van 20-25)! Dat is 1,38 jongedame per man! Ook het aantal vrouwen van 25 tot 35 (met een academische opleiding op zak) is momenteel hoger dan het aantal mannen.

Uit niet wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat veel van deze vrouwen ook nog eens good-looking zijn en graag mensen omver fietsen. Dit geldt ook voor de dames in onze hoofdstad. Deze staat terecht op de tweede plek. Daarna volgen Den Haag en Rotterdam. Allemaal ver boven het gemiddelde in Nederland.

Ook in ‘s-Hertogenbosch, waar ons kantoor staat, zit je wel goed. Voor elke 100 mannen zijn er 103 vrouwen en ach.. Utrecht is maar een half uurtje rijden!

CBS - Mannen, vrouwen, stedenESSENTIALSMEER ESSENTIALS