Poppi is alles wat een vliegmaatschappij zou moeten zijn

CREDITS: Teague

Vliegen is soms saai, eng of met weinig luxe. Het ligt er natuurlijk net aan in welke klasse je zit. Vliegen is een concept dat al lang niet meer veranderd is. Het bedrijf Teague brengt daar verandering in. Zij komen met het idee dat vliegen makkelijker, leuker, socialer en vooral sneller maakt. Van het boeken tot het moment dat je op je bestemming bent. Is het een helikopter? Is het luchtballon? Nee, het is Poppi!

poppi 8

Poppi

Alles wat vervelend is aan vliegen, maakt Poppi beter. Alleen al de kleuren van het vliegtuig om te beginnen. Die saaie witte vliegtuigen zijn we ook al zat. Dit concept komt met een strak zwart vliegtuig met een flitsend oranje lettertype aan de voorkant. Het is een serieus concept, waarbij wordt geïnvesteerd in de kwaliteit van reizen en het verbinden van reizigers. Het enige wat je nodig hebt om succesvol naar A naar B te komen, is te vinden in de Poppi app. Je vult al je informatie in op de app en je zal verzekerd zijn van een ontspannen reis.

Op de vlucht

Zodra je de gegevens hebt, begint je reis naar het vliegveld. De bedoeling is dat je ook incheckt via de app. Na de douane voel je dat je telefoon een notificatie aan je verstuurd. Je ziet hoelang het nog duurt voordat je in kan checken en bij welke gate. Tijd om nog even te relaxen bij de Poppi gate. Deze moderne wachtruimte geeft net dat beetje extra. Langzaam sluiten de ogen, maar dan een vibratie in je broekzak. Tijd om in te checken! Het duurt altijd even dat instappen in het vliegtuig. Passagiers die hun handbagage uit moeten pakken en dan ook nog eens in de bovenliggende luiken moeten doen. Nou, mooi niet bij Poppi. Grote handbagage is namelijk niet toegestaan. Dit scheelt veel tijd en overige handbagage kan gewoon gratis worden ingecheckt. Scheelt ook weer sjouwen op het vliegveld!

poppi 7

Mile High

Stel je krijgt 18B aangewezen als plek, maar je wordt er absoluut niet blij van. Dan kan Poppi je misschien wel uit de stoel helpen. Er is namelijk een functie op de app die je in de chatgroep gooit van alle metgezellen van de vlucht. Vraag even of iemand wil ruilen van plek, maak nieuwe vrienden of gewoon voor de gezelligheid. Misschien eindigt het avontuur ook nog eens figuurlijk in de wolken. Er is namelijk ook een bioscoop aanwezig in de ‘Poppi plane’. Pak een filmpje met je nieuwe vluchtvriendinnetje en misschien kom je wel bij de Mile High club.

Mocht je daarna dorst krijgen, is het niet nodig om te wachten op het moment met het karretje. Het vliegtuig is namelijk in bezit van  automaten met frisdrank, koffie of thee en lekkere hapjes. Ben jij trouwens toch die ongelukkige persoon met de middelste stoel? Geen zorgen. Personen in deze stoel krijgen namelijk een presentje van het huis om de knusse bedoeling wat comfortabeler te maken.

Landing

Het is natuurlijk altijd een moment van blijdschap wanneer de voetjes weer vaste grond voelen. Toch realiseren de meeste al snel dat ze nog een vervelende taak te wachten staat: bagage. Ook hiervoor heeft Poppi een uniek concept bedacht. Voor een extra centje wordt je bagage vanuit het vliegtuig meteen naar je bestemming gebracht. Dit alles met een ‘Bedankt voor het kiezen van Poppi’-kaartje. Als dat geen luxe is. Wanneer het concept op de markt zal landen is nog niet bekend. Wat ik wel weet is dat ik er graag gebruik van zal maken. All on board!

pKtgq6ti-777_00001jpg-1210-680poppi 6

 

Total
0
Share