Kamperen 2.0: slapen in een Cocoon Tree

Leven in je eigen bubbel; over het algemeen niet zo’n goed idee. Ténzij je het niet figuurlijk maar letterlijk bedoelt. Een paar dagen vertoeven in deze Cocoon Tree lijkt ons namelijk wél een strak plan.

The Cocoon Tree

Deze tent valt in de categorie ‘waarom-heb-ik-dit-niet-eerder-gezien’. Een Cocoon Tree lijkt namelijk een garantie te zijn voor de perfecte camping experience. Want naast dat het gewoon heel tof is om boven de grond te hangen, is het ook erg praktisch. Geen last van beesten in je tent, je ligt – of eigenlijk hangt – super comfortabel en je wordt wakker met een prachtig uitzicht. Mits je ‘m op een mooi plekkie hangt natuurlijk 😉 .

Het geraamte van de bubbel is gemaakt van aluminium en staal en vervolgens bekleed met een sterke, waterproof stof. In een Cocoon Tree zit je dus gegarandeerd hoog én droog. En met een diameter van ongeveer drie meter heb je ook genoeg ruimte. In principe kunnen er twee volwassenen en twee kids in, dus in je eentje of samen met je meissie heb je plek zat.

Step up your camping game en schaf ‘m hier voor €6700 aan. Kies drie bomen uit waar de Cocoon Tree tussen kan hangen, verzamel een paar sterke kerels om ‘m vast te maken en voilà; je bubbel hangt. Kamperen was nog nooit zo leuk!

cocoon-tree3

cocoon-tree4

cocoon-tree2

cocoon-tree5

cocoon-tree1

Total
1
Share