How’s Life in Zuid Thailand

Vorige week: IJsland

How’s Life in Zuid Thailand

De media berichtten allemaal zeer verontrustend over de recent overleden Koning van Thailand; dat het land in rep en roer is dan feesten absoluut verboden is. Het klopt dat ze er nogal mee bezig zijn, want Koning Bhumibol was nou eenmaal een geliefde man, maar als toerist merk je er niet veel van hoor. En daarnaast: de officiële rouwperiode van 30 dagen is afgelopen dus Zuid Thailand is weer place to be. 

Wie er nog niet is geweest, heeft Thailand zeker op de bucket list staan. Het land van de glimlach is een instap-land voor beginnende backpackers. Het reizen is er super simpel en daardoor weet je zeker dat je altijd naar de beste plekjes gaat.

Terwijl het hier al regelmatig met bakken uit de lucht komt, is het regenseizoen in Zuid Thailand nét afgelopen. Het is er ook nog niet snikheet, dus het is de ideale tijd om te gaan. Dus waar wachten we nog op? Oké, omdat we er vanuit gaan dat je niet per direct drie weken (of meer) weg kan, maken we de reis wel online. Via Instagram natuurlijk. How’s life in Zuid Thailand!?

https://www.instagram.com/p/BMgsmsMB9mw/?taken-by=tommievandewiel

https://www.instagram.com/p/BMd_WmLh2LA/?taken-at=213010257

https://www.instagram.com/p/BM32TnwhGRX/

https://www.instagram.com/p/BMgEkstBfHT/

https://www.instagram.com/p/BM6m62igKPt/

https://www.instagram.com/p/BJ8H7bFD8-P/

https://www.instagram.com/p/BM4ChwNA79H/

https://www.instagram.com/p/BMpy0D8BbvP

Total
0
Share