Goed verhaal: dronken knaap pakt taxi van Kopenhagen naar Oslo zonder te betalen

We kennen ze allemaal wel: dronken taxiritjes. Als je alleen bent wordt de taxichauffeur je beste maatje. Ben je met een groep, dan wordt hij het pispaaltje. Maar deze knaap maakte absoluut geen vrienden met z’n chauffeur. Tenminste, ze hebben 6 uur lang een auto gedeeld tijdens Nieuwjaar, dus misschien dat het ze het eerst wel met elkaar konden vinden. Maar toen de beschonken Noor op de plaats van bestemming aankwam, peerde hij ‘m.

Check please!

De boze taxichauffeur wilde het er niet bij laten zitten, dus ging op zoek en meldde zich bij de politie. Er werd een zoekactie ingezet, want de 40-jarige dronkenlap had een schuld van 1850 euro bij de chauffeur!

Hij zag de dronken man een appartement ingaan, dus er is een inval gedaan door de politie. Daar lag de beste man te slapen. De politie wekte hem en sommeerde hem het openstaande bedrag te betalen.

Eind goed al goed, zou je zeggen, maar helaas was het voor de taxichauffeur geen goed begin van het jaar. Op weg terug naar Kopenhagen kwam hij namelijk met een lege accu te zitten!

 

 

Total
1
Share