Ontsnappen aan het dagelijkse leven doe je met Docastaway

Ook zo’n groot fan van Expeditie Robinson? Docastaway bied je een unieke Expeditie Robinson ervaring aan op een onbewoond eiland. Echt iets voor jou dus!

Docastaway

Docastaway is een van de eerste reisbedrijven in de wereld die zich specialiseren in unieke ervaringen op onbewoonde eilanden. Ze geven je de kans om te ervaren hoe het is om een schipbreukeling te zijn.
Het bedrijf is een aantal jaren bezig geweest met het ontdekken van de meest onbezochte eilanden, die zo min mogelijk aangetast zijn en vrijwel onbekend zijn. Vervolgens hebben ze enkele eilanden geselecteerd die perfect zijn om van de werkelijkheid te ontsnappen. Een plek waar je jezelf kunt verliezen in de wonderbaarlijke creaties van moedernatuur.

Ontsnappen aan het dagelijkse leven

Docastaway biedt de mogelijkheid om op vakantie te gaan naar een echt onbewoond eiland. Daarvoor is het niet nodig om een ervaren reiziger te zijn, want deze paradijselijke eilanden zijn voorzien van privé villa’s, eco-resorts en luxe mini-hotels voor absolute comfort.

Omdat de eilanden zo onbezocht en afgelegen zijn, krijg je het gevoel alsof je een schipbreukeling bent. Maar ondanks dit gevoel toch kunt genieten van een comfortabele en ontspannen strandvakantie.
Docastaway biedt twee verschillende vakanties aan: Adventure Mode en Comfort Mode.

Adventure mode

De Adventure Mode is voor de avontuurlijke mensen onder ons die opzoek zijn naar een intense ontsnapping. Op deze bestemmingen zullen de vakantiegangers te maken krijgen met een quasi-survival-ervaring. Je eten en drinken zul je moeten vinden op de eilanden zelf. Maar mocht je daar even geen behoeften aan hebben, dan kun je met je kano naar een eco-resort varen om hier je maaltijd te nuttigen. De prijzen van deze soort vakanties variëren van 80 tot 380 euro per dag.

Comfort mode

Naast de Adventure Mode hebben ze ook een Comfort Mode gemaakt. Deze modus is voor degene die optimaal willen profiteren van de afzondering en de isolatie van de buitenwereld, maar daarnaast verlangen naar een zekere mate van luxe. De maaltijden hoeven niet zelf gezocht te worden, maar kunnen gewoon genuttigd worden in het restaurant. Daarnaast zijn de eilanden voorzien van luxe villa’s en resorts. De prijzen van deze soort vakanties verschillen van 80 tot 190 euro per dag.

Doe Mr. Wilson de groeten!

Total
0
Share