Cloud9, Fiji

Beter kun je het niet hebben. Aan een drankje zitten in een bar, midden op zee met helder blauw water! In Fiji is deze bar Cloud9 te vinden. Het is 45-minuten varen van Port Denarau of 10 minuten met de speedboot van de verschillende resorts rond de wateren van Vanua Malolo op Ro Ro Reef.

Cloud9

Op de Cloud9 zijn er verschillende zonneterrassen te vinden met relaxte stoelen en bedden om lekker te loungen! Er is een Italiaanse pizzeria te vinden die zelf pizza’s op hout stoken, voor zowel niet-vegetarische gasten als vegetarische- en glutenvrije gasten. Daarnaast biedt Cloud9 verschillende activiteiten aan, zoals parasailing en jetskiën en er is een surfboard verhuur. Vervelen is er dus niet bij, op Cloud9.

Er is een internationaal gevulde bar te die ook lokale drankjes zoals Fiji Gold, Fiji Bitter en Fiji Rum Co schenkt. De bar is geschikt voor maximaal 100 mensen, dus als je nog een locatie zoekt voor je komende verjaardag? In het weekend zijn er regelmatig zowel lokale als internationale DJ’s die draaien. Doordeweeks zorgen ze gewoon voor een relaxte afspeellijst waarmee je zeker achterover kan leunen met een lekker drankje! Check de foto’s, de video of doe een virtual tour!

Total
0
Share