Timberland Sensorflex Sneakers

We kennen Timberland natuurlijk van de all-time essential, The Original 6″ Boot. Maar waar je zeker van op de hoogte moet zijn is het feit dat Timberland ook sneakers maakt. Zeer stijlvolle sneakers! En de paradepaardjes van hun gloednieuwe Sensorflex collectie zijn wat ons betreft de Oxford en de High-Top Chukka.

Timberland Amherst High-Top Chukka

In de late jaren ’40 werd de Chukka populair en in de 60’s nogmaals, maar voornamelijk bij een casual outfit. Anno 2016 is deze epische schoen helemaal terug en ideaal voor in het najaar. Combineer het met net, semi-casual of casual. Door het gebruik van hoogwaardig volnerleer, zie je dat deze schoenen kwaliteit hebben. Zoals we van Timberland gewend zijn natuurlijk. Ook deze Chukka’s zijn voorzien met Sensorflex zolen.

manify-timberland-sensorflex9

Timberland Amherst Oxford

Buiten dat het een combinatie van een twee steden, is de Amherst Oxford een van de sneakers in de nieuwe Sensorflex collectie van Timberland. Een sneaker, zoals een sneaker ooit bedacht is. Een chique model van hoogwaardig volnerleer en zolen met de Sensorflex-technologie. Dat zegt je waarschijnlijk niks, maar als je eenmaal de nieuwe Timbs heb aangehad wel. Wie had ooit gedacht dat Timberlands zouden aanvoelen als Uggs van je zusje?

manify-timberland-sensorflex25

Total
0
Share