Supreme x Nike SB Darwin Low: 1994 all over again

CREDITS: Supreme

Dat Supreme Nike graag uitnodigt voor een collab, moge duidelijk zijn. Alleen wij steken daar bijna wekelijks al tijd en moeite in. En het is weer raak: maak kennis met de Supreme x Nike SB Darwin Low-sneakers.

Een mooi moment, want de originele Nike Air Darwin zag in 1994 het levenslicht. Nu, twintig jaar later, is er nieuwe versie van de Darwin Low voor Spring 2024.

Supreme x Nike SB Darwin Low

De twee hypemerken hebben met de sneaker geherinterpreteerd. Met een canvas upper, een Phylon middenzool en rubberen buitenzool is er weer iets op de markt in de categorie ‘stand out’.

Vier colorways

Waar we heel goed op gaan bij de Supreme x Nike SB Darwin Low is het omgekeerde Nike-logo op de zijkant van de enkel. Al vinden we het co-branded voetbed in Supreme-kleuren ook hard. Vooral omdat die kleuren goed in contrast staan met de vier beschikbare colorways: zwart, wit, camo en neon-groen. Een spring vibe-gevoel overheerst bij het zien van alles kleuren bij elkaar genomen.

Release

Soms moet je bij een Supreme-nieuwtje nog lang wachten op de daadwerkelijke release. Maar deze keer is het anders. De sneakers gaan morgen ‘de lucht in’. In store, maar ook op Supreme’s site. En je weet het: op Supreme gaat het altijd hard met de voorraad. Dus hoog tijd om de wekker te zetten morgen.