Sneakerfotograaf Bruce Hatoo hoort op je radar

Sommigen zullen het een verslaving noemen. Anderen een hobby. Maar hoe je het ook wendt of keert: we kunnen er geen genoeg van krijgen.

We hebben het natuurlijk over sneakers. Zéker als de fijnste paartjes ook nog eens gevoelig vast worden gelegd, kunnen we er uren naar kijken. Gelukkig doet sneakerfotograaf Bruce Hatoo dat met liefde voor ons (en voor 36K Insta-volgers). Als we zijn Insta-bio mogen geloven is hij world’s greatest shoe photographer, volgens zijn moeder…

Maak kennis met Bruce Hatoo

Regelmatig verschijnen zijn kiekjes op de pagina’s van big fishes zoals HypeBeast en HighSnobiety. Daarom vinden we dat deze man ook op jouw radar hoort. Een aantal keer per week brengt hij op creatieve wijze de meest exclusieve sneakers aan de man. Toegegeven, hij heeft een voorliefde voor Nike, maar ook andere merken verschijnen voor zijn lens. Of ja, hij zet ze er zelf voor.

Het mooie is: hij pakt alle thema’s aan. Is het Halloween? Dan worden pompoenen als props gebruikt. Kerst-tijd? Sneakers worden constant gefotgrafeerd onder de boom of als cadeau. Daardoor blijft het relevant en creatief – houden we van.

Goed, tijd om een fijne selectie van hem te showen. En daarmee dus ook een hele fijne selectie sneakers. Warning: dit kan aanzet zijn tot onvoorziene uitgaven vanavond…

LEES OOK