Deze schoenen moet je in je kast hebben liggen

Schoenen zijn een pronkstuk geworden. Er wordt niet meer eerst naar de ogen gekeken maar je wordt van top tot teen beoordeeld. Met afgetrapte sneakers kan je niet meer aan komen kakken. Want je outfit is simpelweg niet on point als je schoenen niet in goede staat zijn. Zorg ervoor dat je een goede basis hebt. De voorbeelden hieronder kun je gebruiken als jouw inspiratiebron.

Top zeven schoenen die je in je kast moet hebben liggen

Hierbij een mooie schoenenlijst opgesomd voor de heren die niet genoeg schoenen in hun kast kunnen hebben liggen.

Witte sneaker

Wat wit is, moet wit blijven. De witte sneaker is eigenlijk altijd wel goed geweest doordat het goed te combineren valt met de rest van je outfit. Ze kunnen het gehele jaar door gedragen worden maar met het weer van de laatste tijd en de zomer voor de boeg, komt zo’n paartje steeds beter uit.

Loafers

Klassieker dan deze jongens ga je het niet krijgen. James Bond werd hier helemaal het mannetje mee en een echte gentleman heeft een paartje in zijn kast. Loafers kunnen op veel gelegenheden gedragen worden, vooral als de party een formeel tintje met zich mee draagt.

Worker boots

Worker boots zijn voor de echte, werkende heren onder ons. Dit prachtpaar kan altijd gecombineerd worden als je in je vrije tijd ergens naar toe gaat. Of je ze naar werk zal dragen, is natuurlijk jouw eigen keuze.

Canvas sneaker

Van Nike tot Vans, canvas schoenen liggen in elke kast verborgen. En als je ze nog niet hebt, is het echt geen weggegooid geld om ze te kopen. Deze schoenen kunnen in principe het gehele jaar door en zijn luchtig in de zomer. Zo voorkom dat je thuis komt met stinkende poten.

Brogues

Gewoon, omdat het kan. Niet omdat je naar een vergadering gaat maar om te laten zien dat je niet een of andere statische robot bent. Combineer de schoenen met een goede jeans en je kunt een dagje shinen. Brogues misstaan niet op de werkvloer, maar ook niet als je er een dag op uit gaat.

Chelsea boots

Laarzen zijn echt niet alleen voor vrouwen. Deze schoenen laten dat maar al te goed zien. Je herkent deze korte laarsjes aan hun ronde neus en het elastische tussenstuk. Het mooie is, Chelsea boots hoeven niet duur te zijn. Onder de €100 is een mooi paar te scoren.

Dessert shoe

Met deze schoenen kan je elke outfit af maken.  Trek er een kekke, ludieke sok onder aan en je bent helemaal klaar om naar buiten te stappen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het merk Clarks. Pak dan wel de suède zodat het er lekker nonchalant uitziet.

 

Total
1
Share