WIN Een Vintage Honda CB900 met Protest x Numbnut Caféracer Collab

Wij zijn heel erg fan van gave samenwerkingen, vooral als hier Nederlandse merken bij gemoeid zijn. Wij worden heel blij van toffe kleding, maar waar ons hartje echt snel van gaat kloppen is van mooie vintage motoren, zoals de Honda CB900. We zijn met de redactie bezig om een motorrijbewijs binnen te halen en dan begin je ineens overal motoren te zien. En het vervelende is: niet wij, maar jij als Manifiër maakt kans om de CB900 eens to the full te testen!!

Protest

Protest is een Nederlands kledingmerk, opgericht door een groep ambitieuze snowboarders. En extreme sports is ook echt wat het merk uitademt op alle fronten. Of je nou nou warm wordt van verse sneeuw en leipe pistes of opgewonden van een oneindige golf, dit merk gaat je bevallen. Maar ze zijn op avontuur gegaan en onmoette tijdens hun reis Numbnut. Een Amsterdams bedrijf dat vintage motoren customized.

Numbnut Motorcycles

Orange County Choppers, eat your heart out, want deze bazen zijn échte kunstenaars. En dat in óns kleine kikkerlandje! Als je een onder één dak dé beste ontwerpers en techneuten hebt, kun producten afleveren zoals de PNCC Honda CB900.

Protest x Numbnut Caféracer Collab (PNCC)

Dat vraagt om een samenwerking! Beide partijen besloten om te doen waar ze goed in waren. Numbnut heeft de oude Honda CB900, die jij dus kan winnen voor een weekend, omgetoverd tot een prachtige customized bike, die de samenwerking perfect illustreert. Ook Protest heeft niet stilgezeten en hebben een toffe collectie ontworpen die je alles behalve misstaat tijdens een tochtje op de Honda!

WIN die fucking Honda + matchend Protest Oulton Jacket

PNCC - 4Oké, oké! Ik snap dat je niet kan wachten.. Wil jij dus een weekend rondscheuren op deze geniale bike en dat ook nog eens heel stijlvol doen met de Protest Oulton Jacket (t.w.v. €129,-) om je schouders? Let dan op!

Ga naar onze Facebookpagina, LIKE het bericht en TAG iemand die je de winactie aanraad. That’s it!

Geen zielige verhaaltjes, geen rijmpjes en die motor en de jas zijn voor jou! Voor de duidelijkheid: De motor voor een weekend en de jas mag je wel houden ;-). Je kan reageren t/m maandag 5 oktober!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Want twee anderen krijgen een troostprijs waar je U en OE tegen zegt. Namelijk een Protest Alfie T-shirt! Ook niet mis!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS