Porsche komt met een Netflix-achtig on-demand abonnement

Heb je een zakelijke afspraak? Dan kan je natuurlijk niet in een Porsche Cayman Convertible aan komen zetten. Dan kom je in een Macan of Panamera. Heb je een date? Dan pak je natuurlijk de 911. Vriendenweekend? Cayenne! Enzovoorts. Voor elke gelegenheid is wel een Porsche te bedenken. Punt is: er zijn maar weinig mensen met de financiĆ«le middelen om de hele vloot in hun garage te hebben staan. En daarnaast is het ook gewoon onnodig. Net zo onnodig als een wandkast vol met DVD’s. Want we hebben Netflix!

Porsche Passport

Op elk moment van de de dag kunnen we de tofste films en series kijken, wanneer we willen. En vanaf nu kan dit ook met Porsche rijden. Heb je een afspraak aan de andere kant van Duitsland, dan is de nieuwe 911 op z’n plaats. Via je Porsche Passport, op je smartphone, en je auto naar keuze wordt netjes bij je afgeleverd. Brandschoon en met een volle tank, wanneer je wil.

Het abonnement op Porsche Passport is wel iets prijziger dan een Netflix family-abo. Als je maandelijks $2000,- dollar overmaakt naar de sportwagenfabrikant, dan kan je kiezen uit de Cayman, Boxster, Macan en Cayenne. Gooi je daar een luttele $1000,- bovenop, dan kun je ook de 911 en de Panamera bestellen.

Daarnaast verwachten ze een eenmalige aanbetaling van $500,-, maar dan kun je wel rekenen op all-risk verzekering, onderhoud, belasting en altijd een eerste tank gratis. Verder zou het handig zijn als je in Atlanta, U.S.A., zou wonen, want dat is de enige plek dat deze service tot nu toe beschikbaar is. Slaat deze pilot aan, dan zal Porsche snel uitbreiden naar andere gebieden!

 

Total
8
Share