Deze Porsche-tent tilt je roadtrip naar een nieuw niveau

CREDITS: Porsche

Een trots Porsche-rijder? Mooi, dan is het nu tijd voor the next step. Vanaf nu kun je namelijk ook slapen óp je Duitse sportwagen. De Porsche Roof Tent is serieus next-level.

Porsche Roof Tent Experience

Met de nieuwe daktent van Porsche Tequipment ruil je dure hotel views in voor wakker worden in de natuur. De tent heeft een exclusieve hardcase, die mede is ontwikkeld door het Oostenrijkse Studio F.A. Porsche. Dit is toch net even wat extra’s uit je toch al hele lekkere vierwieler halen.

Porsche Roof Tent, Deze <strong>Porsche-tent</strong> tilt je roadtrip naar een nieuw niveau
Foto: Porsche

Romantisch

In een eerder onderzoek kwamen we al tegen dat Porsche-eigenaren het meest tevreden zijn met hun seksleven. Daaruit kwam bijvoorbeeld dat zo’n tweederde van de Porsche-rijders gelukkig of zelfs zeer gelukkig is tussen de lakens. En vanaf nu dus ook nog óp hun auto.

Je kunt er namelijk romantisch met twee personen in vertoeven. Maak het nog romantischer door naar de sterren te kijken door het dakraam, of naar buiten door de zijramen. Regent het pijpenstelen? Geen probleem. De tweepersoonstent komt met waterbestendige ritsen en een aparte regenhoes. Voor het ultieme Porsche-gevoel bootsen de zijwanden de flyline van de 911 na en zijn ze voorzien van een Porsche-logo. Veel blijer kan je een toch al trotse auto-eigenaar niet maken.

Hebbedingetje? Voor €4.908 kun je de Porsche Roof Tent bestellen en gaan kamperen met je 911, Macan, Cayenne, Panamera of Taycan.