75 jaar aan Porschekunst in visueel boek ‘Artifacts’ verwerkt

CREDITS: Porsche

Sinds 1948 staat Porsche synoniem voor buitengewone auto’s. Auto’s die, als ze in je straat rijden, ervoor zorgen dat jij toch even je nek omdraait om nog een glimp op te vangen. 

Het Duitse automerk heeft zijn krachten gebundeld met Type 7 om alle buitengewone auto’s in een boek aan te bieden, genaamd ‘Artifacts’. Het tekstuele meesterwerk bespreekt in dit boek de rijke geschiedenis van Porsche en eert de legacy van een van de grootste automerken ooit. 

Visueel boek toont nalatenschap van Porsche

In totaal telt het koffietafelboek maar liefst 356 pagina’s, die allemaal bestaan uit heerlijk beeldmateriaal dat is vastgelegd in de geboorteplaats van het iconische automerk. Het beeldmateriaal komt van fotograaf Thomas Walk, die je in ‘Artifacts’ meeneemt op een visuele reis die meer laat zien dan alleen de kracht en het design van de legendarische voertuigen die Porsche heeft uitgebracht. 

Porsche, <strong>75 jaar aan Porschekunst</strong> in visueel boek &#8216;Artifacts&#8217; verwerkt
Foto: Porsche

Details van ‘Artifacts’

Het boek is op zichzelf al een kunstwerk, maar de archiefdoos die je in het boek vindt van 13,38 x 16,53 met metalen hoeken, brengt de exclusiviteit van het boek al helemaal naar onovertrefbare hoogtes. De archiefdoos dient als eerbetoon aan het iconische 911 Turbo script. Misschien wel de meest iconische wagen die Porsche ooit heeft uitgebracht. 

Het gelimiteerde boek komt in een ultradik, glanzend kartonnen verpakking en kan hier van jou zijn. De oplages zijn beperkt en bovenal zeer gewild bij liefhebbers, dus zorg dat je er snel bij bent, amigo. 

Vond je  dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste inspiratiebronnen. Meer geïnteresseerd in de wagens? Check dan hier onze artikelen over de dikste auto’s en motoren.