De Porsche Cayenne Turbo, wanneer papa boodschappen moet doen

Porsche wist met haar nieuwe Panamera al indruk te maken door het sportieve van Porsche te combineren met een stationwagon. Porsche stopt daar niet. Met de nieuwe Cayenne komt er een SUV waar vijf personen van kunnen genieten. En dat zonder in te leveren op de iconische Porsche beleving!  Dat alles zorgt ervoor dat de Cayenne Turbo een impression achterlaat. Eentje die je niet snel vergeet. Het is een auto waar mensen tegenop kijken. Dat is ook niet zo gek met een lengte van bijna vijf meter.

De nieuwe Porsche Cayenne Turbo

De nieuwe Cayenne Turbo is de sportieve versie van de SUV. Daarom krijgt de nieuwe Cayenne Turbo 550 pk en een V8 motor. Hij weet in 4,1 tellen de 100 km/h te bereiken. En als je het Chrono-pakket neemt is dat zelfs 3.9 tellen! Hiermee is het de krachtigste en snelste Cayenne tot nu toe.

Tot nu toe inderdaad, want er is inmiddels alweer een Turbo S aangekondigd. Dat is goed nieuws, want de topsnelheid van de Turbo ligt op 286 km/h. Daardoor ben je eigenlijk maar nét snel genoeg. Je moet immers je kinderen op halen, je koffie oppikken, naar de stomerij rijden én voor sluitingstijd boodschappen doen.

Het Porsche pakket

Gelukkig kun je weer het volledige Porsche pakket nemen. Zo is er de sexy adaptieve spoiler toegevoegd. Die ziet er én goed uit én helpt bij het remmen vanaf 250 km/h. Je krijgt sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen samen met een Turbo-stuurwiel. Porsche propt de auto ook vol met haar technologie en software. Zo zijn er weer nieuwe Porsche apps beschikbaar.

Daarnaast is er het nieuwe Porsche Voice Pilot. Hierdoor kun je allerlei functies met je stem besturen. Dit werkt vooral goed met de navigatie. De auto is dus smart, strak ontworpen en helemaal Porsche. De nieuwe Cayenne Turbo komt in december met een prijs vanaf €204.000 in de Nederlandse showrooms.

Cayenne TurboCayenne Turbo

Cayenne Turbo

Total
5
Share