Op deze customized Porsche 911 Turbo S zou Batman jaloers zijn

De Porsche 911 Turbo S is één van de dikste modellen van het Duitse automerk. Nóg dikker is deze customized versie van het Poolse Auto-Dynamics. De mannen van dit tuning bedrijf toverden de vierwieler om tot een mysterieus racemonster en gaven het de toepasselijke naam ‘Dark Knight’. Het resultaat is een wagen waar Batman jaloers op zou zijn.

The Dark Knight

Als je naar het uiterlijk van de vernieuwde Porsche kijkt, snap je waar de naam vandaan komt. De nieuwe spoilers, bumpers en sideskirts in combinatie met de matzwarte kleur, doet denken aan de iconische Batmobile. Plaats ‘m in je eigen Batcave en het plaatje is compleet.

Maar niet alleen de buitenkant heeft een upgrade gekregen, ook aan de motor heeft het Poolse bedrijf geknutseld. Zo hebben ze de ‘normale’ 580 pk opgevoerd naar bijna 700 (!) pk, waardoor je met dit ding als een superheld over de weg scheurt. En ook het uitlaatsysteem is vervangen. Hierdoor voelt het niet alleen alsof je in een beest zit, maar klinkt het ook zo.

Hoeveel deze wrede auto zal kosten is helaas niet bekend. Wij gokken dat dit nog meer zal zijn dan het bedrag dat je voor een normale 911 Turbo S neerlegt. Niet gek, want dit is sowieso één van de wreedste versies die we ooit gezien hebben.

porsche-dark-knight1

porsche-dark-knight3

porsche-dark-knight2

porsche-dark-knight

porsche-dark-knight6

porsche-dark-knight4

porsche-dark-knight7

porsche-dark-knight8

porsche-dark-knight9

Total
1
Share