Een kijkje in ‘s werelds beste restaurant: Osteria Francescana

Lifestyle

Buongiorno! Italie is een veelzijdig land, Ze maken er mooie auto’s, er is een scala aan prachtige steden, zoals Tellaro en bezit nu ook het beste restaurant ter wereld. Na een aantal jaren geslingerd te hebben in de top 3 is het nu eindelijk zo ver. Osteria Francescana mag zichzelf de beste van de wereld noemen. Daarmee heeft het de Deense Noma van zijn troon gestoten. En sowieso, de Italiaanse keuken is terug van weggeweest.

Osteria Francescana 1

Modena

Het restaurant is gevestigd in het hart van de prachtige stad Modena. Modena staat bekend als een belangrijk autocentrum. Veel beroemde Italiaanse automerken hebben een band met Modena, zoals Ferrari, Lamborghini en Maserati. Nu staat bij ons Osteria Francescana even in de spotlight.

Osteria Francescana

Het restaurant heeft maar 12 tafels en is dus nogal exclusief. Je kunt je wel voorstellen hoe lang de wachtlijst is voor een 3-sterren avondmaal. Naast genieten van je voedsel worden je ogen ook goed gevuld met prachtige kunst en schilderijen. Osteria bereid zijn gerechten met veelal lokale producten, wat natuurlijk een absolute food trend is op het moment. Een avondje dineren bij het restaurant staat voor ongekende sferen en authentieke maaltijden met een dikke vleug aan cultuur. Check de onderstaande video als je benieuwd bent geworden, en wil je meer zien over het restaurant? Check dan sowieso Chef’s Table op Netflix!

Osteria Francescana

tags:
Total
22
Share