Who’s That Girl!? Vienne Marly

CREDITS: IG @viennemarly

Vorige week: Lindsey van der Hoeven

Viënne Marly

De 21-jarige Viënne heeft een aantal passies die centraal staan voor haar in het leven. En daarin zien we één aspect wat de rode draad vormt: een gezonde levensstijl! Ze leeft namelijk voor fitness, koken, gezondheid in zijn algemeen, beauty en tijd spenderen met haar vrienden en familie. Ze leeft haar leven als een full-time model en helpt daarnaast mensen om gezond te leven. En dat allemaal om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Sociaal beestje dus, die Viënne. Als je door het leven gaat zoals haar life quote, dan ziet de wereld er een stukje mooier uit. Die is namelijk: “Throw kindness around like it’s confetti”. Mevrouw Marly spreekt maar liefst vier talen, schrijft regelmatig blogs en filmt haarzelf om vlogs te maken.

Viënne is gek op rommelig haar en yogapants. Als dit niet als muziek in de oren klinkt, is voor ons het einde van de wereld dichtbij.

We vragen wat extra aandacht voor deze Nederlandse babe omdat we 3900 volgers écht veel te weinig vinden. Oordeel hieronder zelf maar, dat verdient toch veel meer attentie?

https://www.instagram.com/p/BiPx5e6hsxf/?taken-by=viennemarly

https://www.instagram.com/p/BWX4-PXl2ek/?taken-by=viennemarly

Total
0
Share