Airbnb Finds: start een creatieve sessie in een afgelegen optrekje

De komende tijd ga je steeds meer zon zien hier in NL. Dat is top, maar het thuiswerken gaat daardoor een tikkeltje zwaarder worden. De drang om naar buiten te gaan is aanwezig. Je hebt het afgelopen jaar al een eigen home office gebouwd, alleen het is goed om af en toe in een compleet andere omgeving te werken. Tijd dus voor een workation in een huisje op Nederlandse bodem, waar je ongestoord aan de slag kan. Een van de meest ideale plekken hiervoor is de Veluwe, in een heerlijke accommodatie via Airbnb.

Tijd voor een workation in een huisje op Nederlandse bodem

“De Larix” huisje has it all

Op Landgoed Dennenholt, een klein landgoed op 400 meter van het culinaire dorp Vierhouten bij de Veluwe, ligt het boshuisje Larix. Hier kun je heerlijk ongestoord werken zonder huisgenoten, vrouw, vriendin, vriend, etc. in buurt. Het privé gelegen huisje is sfeervol ingericht en is van alle moderne gemakken voorzien voor een echte workation. De wifi werkt uitstekend: je kunt binnen én buiten aan de tafel zitten. Het bedenken van meesterlijke ideeën is hier dagelijkse kost.

Op avontuur in de natuur

Naast alle gemakken in het huisje, zorgt de locatie voor de perfecte combinatie tussen ongestoord werken en opladen. Het verblijf ligt aangrenzend aan de bossen die tot de mooiste en meest uitgestrekte van de Veluwe behoren. Voor, tijdens en na de werkuren kun je gewoon de natuur intrekken voor een ommetje over de Veluwe. En in het weekend, huur je gewoon een mountainbike. Met een beetje geluk spot je misschien wel de Nederlandse big five. En voor de vroege vogels onder ons is er de kans om een glimp op te vangen van een ree of een wild zwijn.

Weer of geen weer, hier kun je hier heerlijk genieten van de rust en je creativiteit opkrikken. Liefhebbers van natuur, cultuur, historie en rust zijn hier op hun plek. Er is veel te zien én te doen. Het is niet het goedkoopste alternatief, maar goed, voor €218 per nacht per persoon huur je dit fijne Nederlandse plekkie.

Meer info

Total
0
Share