Bekijk Nederland in quarantaine vanaf een elektrisch surfboard

CREDITS: Flying Fish

Het leven in quarantaine is helaas niet zo speciaal. We maken niet meer zoveel mee en ons kleine landje is helaas tot stilstand gekomen. Om dit vast te leggen hebben Amsterdamse ondernemers hebben hun handen in elkaar geslagen. Ze hebben vanuit de lucht en op een eFoil Nederland vastgelegd in quarantaine. En dat heeft spectaculaire beelden opgeleverd.

Op een eFoil door Nederland in quarantaine

We horen je al denken: wat is een eFoil nu weer? Nou, een eFoil is een elektrische hydrofoil surfboard en is de nieuwste trend in de wereld van watersport. Met dit board zweef je over het water. Hoe gaaf! Wie wil dat nu niet?

eFoil, Bekijk Nederland in quarantaine vanaf een elektrisch surfboard
Foto: Flying Fish

Easy over het water zweven

Door de toevoeging van een elektromotor aan de waterdraagvleugel heb je geen wind of golven meer nodig om over het water te zweven. Succes gegarandeerd, want het is ook nog eens makkelijker dan klassiek surfen.

Ook jij kan dit zelf proberen. Een vakantie zit er voorlopig toch nog niet in, dus waarom niet gaan eFoilen? De mannen van Flying Fish maken dit voor je mogelijk in hartje Amsterdam. Lessen volgen of gewoon een eigen board kopen, het bedrijf is van alle markten thuis.

Bekijk het spectaculaire filmpje en laat je overtuigen! Dit wordt jouw zomerbezigheid van 2020.

eFoil, Bekijk Nederland in quarantaine vanaf een elektrisch surfboard
Foto: Flying Fish