Customized ‘Retro’ Triumph Thruxton

De Spaanse customizers Macco Motors heeft een Triumph Thruxton omgetoverd in een heerlijk retro model. Deze retro look komt goed tot zijn recht op deze Thruxton. De transformatie is tot in de puntjes afgewerkt en geeft de motor een heel nieuw karakter.

De gele Bates-stijl koplamp, de bruine lederen handvatten en het zadel maken deze versie van de Triumph Thruxton uniek. De Spanjaarden noemen de Macco Nº32 ‘Lady Speed’. Een lady zou zeker niet misstaan op deze motor, achterop bij jou, rijdend door Spanje..

Triumph Thruxton 1

De Triumph Thruxton als ‘Lady Speed’

Lady Speed is gebaseerd op een lokaal geproduceerde model van Thruxton, de 2007 Carb. De enige eis van de opdrachtgever was was dat het matte groen van de Morgan Three-wheeler auto erin verwerkt moest worden. De makers hebben er een uniek exemplaar van gemaakt. De Triumph Thruxton is onder andere voorzien van clip-on’s die zijn uitgerust met Biltwell Thruster handgrepen. De banden zijn een mix van Dunlop F20 en Metzeler Tourance. Beide voorzien van velgen met een zwarte poedercoating. Verder zijn verschillende originele onderdelen vervangen en opnieuw op elkaar afgestemd. De mannen van Macco Motors weten duidelijk hoe ze techniek en stijl moeten combineren. 

Triumph Thruxton 2

Triumph Thruxton 3

Triumph Thruxton 8

 

 

Total
17
Share