Triumph kondigt nieuwe Scrambler 1200 aan

Triumph Motorcycles heeft de spectaculaire nieuwe Scrambler 1200 line-up aangekondigd. De Scrambler 1200 XC, die gebouwd is voor de weg, en de Scrambler 1200 XE, gebouwd voor off-road rijden.

Triumph kondigt nieuwe Scrambler 1200 aan

Beide motoren zijn uitgerust met de nieuwste Boneville High Power 1200cc motor. Daarnaast beschikken de modellen over vijf verschillende modi: ‘Road’, ‘Rain’, ‘Off-Road’ ‘Sport’ en ‘Rider’. De XE-versie heeft hiernaast ook nog een zesde modus, de ‘Off-Road Pro’, die ABS en traction control uitschakelt en de off road throttle map gebruikt.

Beide modellen zijn ontworpen voor ongeëvenaarde stijl en functionaliteit. De dual-purpose Scrambler 1200 XC levert bijzonder goede prestaties op de weg en off-road. De Scrambler 1200 XE is gebouwd om nog extremere off-road uitdagingen aan te gaan. De kenmerkende stijl en het iconische silhouet worden aangevuld door het dubbele hoog geplaatste uitlaatsysteem, de kenmerkende hoge uitlaat, duozadel en rechte zithouding voor beter zicht en opvallende looks.

Triumph heeft ook een uitgebreide reeks bijpassende accessoires aangekondigd, waarmee je je Scrambler kan customizen naar eigen wens.

Fan van zwaardere Scramblers? Check dan zeker ook de Ducati Scrambler 1100 Sport waar we een rijtest mee deden!

 

Total
4
Share